Ζάκυνθος: Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα ο κατηγορούμενος για φυσική αυτουργία

Ενώπιον του Εισαγγελέα και της Ανακρίτριας στα Δικαστήρια Ζακύνθου, οδηγήθηκε για να απολογηθεί ο 38χρονος κατηγορούμενος ως φυσικός αυτουργός στη φονική ενέδρα τον Ιούνιο του 2020

(12/06-19.30) Ολοκληρώθηκε σχεδόν οχτώ ώρες από την είσοδό του στα Δικαστήρια της Ζακύνθου, η απολογία του 38χρονου -πρώτου από τους επτά κατηγορούμενους- για τη δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, και της απόπειρας σε βάρος του συζύγου της Ντίμη Κορφιάτη, στις 9 Ιουνίου 2020. Ανακρίτρια και Εισαγγελέας, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του 38χρονου αποφάσισαν την προφυλάκισή του, με τη μεταγωγή του να ολοκληρώνεται την ερχόμενη Δευτέρα (14/06) κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου.

Το απόγευμα της Κυριακής (13/06-17.00) έχει προγραμματισθεί να απολογηθεί ένας ακόμα κατηγορούμενος.

Στο Δικαστικό Μέγαρο αφίχθη (12/06-13.20) ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας. Σε δηλώσεις του, υποστήριξε για τον 38χρονο, ότι «Ο πελάτης μου την ημέρα της δολοφονίας ήταν στην Αθήνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ.»

Από την Ασφάλεια Ζακύνθου, με μεταγωγή (12/06-12.50) οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ζακύνθου ένας εκ των έξι κατηγορούμενων, φερόμενος ως φυσικός αυτουργός στη δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, και της απόπειρας δολοφονίας του 54χρονου συζύγου της Ντίμη Κορφιάτη.