Ζάκυνθος: Αλβανός διαρρήκτης εγκλωβίστηκε στα κάγκελα περίφραξης- Τον εντόπισε νεκρό ο συντηρητής

Νεκρό εντόπισε τον άνδρα ο συντηρητής του συγκροτήματος και ενημέρωσε την Αστυνομία

Σεσημασμένος και χρήστης ναρκωτικών, ο Αλβανός με νόμιμη διαμονή στην Ελλάδα, ήταν υποχρεωμένος να παρουσιάζεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου κάθε 1 και 15 του μήνα.

Ο Αλβανός είχε νόμιμη διαμονή στην Ελλάδα

Ο συντηρητής του συγκροτήματος πολυτελών κατοικιών στο Ακρωτήρι, Ζακύνθου, εντόπισε νεκρό τον Αλβανό λίγο πριν τις 20.00μμ  (09/10). Ήταν κρεμασμένος ανάποδα στα κάγκελα της περίφραξης . Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι ο Αλβανός αποπειράθηκε να εισβάλει τη νύχτα στο συγκρότημα σκαρφαλώνοντας την περίφραξη από αθέατη πλευρά του φράχτη.

Τα κάγκελα ύψους 2 μέτρων καταλήγουν σε λόγχη

Εξετάζεται η απόπειρά του απόπειρά του να υπερπηδήσει την περίφραξη. Όπως διαπιστώθηκε, δυο λόγχες τρύπησαν το τζιν που φορούσε και ο Αλβανός κρεμάστηκε ανάποδα, σε κατάσταση που δεν του επέτρεπε να απεγκλωβιστεί, και παρέμεινε κρεμασμένος όλη τη νύχτα . Ο συντηρητής του συγκροτήματος τον εντόπισε νεκρό και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου για τον σεσημασμένο Αλβανό, θα προσδιορίσει η νεκροτομή που θα διενεργηθεί από τον ιατροδικαστή. Για την υπόθεση έχει σχηματισθεί δικογραφία.

__________________________________

* zantereport.gr