Ζαγορά: O Δήμος πληρώνει το … ενοίκιο για να μη “φύγει” ο Αστυνομικός Σταθμός|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Αναφορά προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων, με αίτημα του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου σχετικά με την στέγαση του Αστυνομικού Σταθμού Ζαγοράς, κατέθεσαν οι βουλευτές Μαγνησίας.

ΟΙ Βουλευτές Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Κατερίνα Παπανάτσιου και Μάκης Μπαλλής, διαβίβασαν ως αναφορά στη Βουλή, επιστολή του Δημάρχου Ζαγοράς – Μουρεσίου, στην οποία γνωστοποιείται η πρόθεση παραχώρησης συγκεκριμένων κτιρίων από μέρους του Δήμου για την στέγαση του Αστυνομικού Σταθμού Ζαγοράς. Είσης όπως αναφέρεται, προκειμένου ο Αστυνομικός Σταθμός να παραμείνει στην έδρα του Δήμου, επισημαίνεται η δυνατότητα του Δήμου για καταβολή μισθώματος για στέγαση σε οποιοδήποτε άλλο κτίριο πλην των προτεινόμενων.
Σημειώνεται ακόμη ότι στην περιοχή δραστηριοποιείται ένας από τους πιο παραγωγικούς συνεταιρισμούς της χώρας, ο Α.Σ. Ζαγοράς (Zagorin), με μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα όπου η διασφάλιση της κίνησης των οχημάτων του συνεταιρισμού από την αστυνομία κρίνεται απαραίτητη.
Δεδομένων των αναγκών αστυνόμευσης λόγω της γεωγραφικής ιδιαιτερότητας της περιοχής της Ζαγοράς, καθώς πρόκειται για ορεινό χωριό του Πηλίου, παρακαλείται ο κ. Υπουργός όπως εξετάσει προσεκτικά το αίτημα του Δήμου.

_____

*magnesianews.gr