Υπουργός Πολιτικής Προστασίας ο Χρήστος Στυλιανίδης με Υφυπουργό τον εα ιπτάμενο Ευάγγελο Τουρνά

Εντός της ημέρας από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο θα ανακοινώσει τα ονόματα του Υπουργού και του Υφυπουργού στον νέο Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής

Οριστικοποιήθηκε το “δίδυμο” στο νεοσύστατο Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής ( τ.Πολιτικής Προστασίας), μετά την άρνηση του εα Ευάγγελου Αποστολάκη ο οποίος είχε τοποθετηθεί στον πρόσφατο ανασχηματισμό σε θέση Υπουργού Πολιτικής Προστασίας Αποδέχθηκε την πρόταση του Πρωθυπουργού και αναλαμβάνει ο πρώην Επίτροπος Χρήστος Στυλιανίδης και ο πτέραρχος ε.α Ευάγγελος Τουρνάς σε θέση Υφυπουργού.

Ο ΕλληνοΚύπριος πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος για τη Διεθνή Συνεργασία, την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, με θετική αποτίμηση της αποτελεσματικότητας του, διαθέτει και επικοινωνιακή εμπειρία, αφού είχε διατελέσει και κυβερνητικός εκπρόσωπος στην Κύπρο Χρήστος Στυλιανίδης και ο πρώην Αρχηγός ΓΕΑ Ευάγγελος Τουρνάς, με 4.000 ώρες πτήσης στην καρριέρα του, θα αποτελέσουν τους δύο πολιτικούς προϊσταμενους. στο νεοσύστατο Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ανακοίνωση των ονομάτων σχετικά με τους νέους υπουργούς θα πραγματοποιηθεί (06/09-11.30) από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.