Υπομνήματα απο την οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη- Ζητούν απαντήσεις, αναπαράσταση του εγκλήματος και άρση επικοινωνιών

Υπομνήματα ενόψει της μεταγωγής του καθ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 32άχρονης Εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, για συμπληρωματική απολογία.

Υπόμνημα με 40 ερωτήματα προς τον και ομολογίαν δράστη δολοφονίας της 32άχρονης Εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, υπέβαλε στον Ανακριτή η δικηγόρος της μητέρας της,  καθώς επίσης ζητούν αναπαράσταση στο Β Νεκροταφείο,  και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 58άχρονου, προκειμένου να προκύψουν οι επικοινωνίες του.

Ο Σοροπίδης με συμπληρωματικό υπόμνημά του, υποστηρίζει την εμπλοκή άλλων τριών ατόμων, και αποφασίστηκε η μεταγωγή του στον Ανακριτή (16/01), με την αναστάτωση στην οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη, να είναι έντονη.

Οι δικηγόροι της μητέρας και του πατέρα της Εφοριακού, με τα Υπομνήματα που έχουν υποβάλλει, ζητούν απαντήσεις από το δολοφόνο να κατονομάσει όλους τους φερόμενους ως συνεργούς του, να περιγράψει τις συνθήκες της δολοφονίας της 32άχρονης και εάν γνώριζε ο συγκάτοικός του, το “συμβόλαιο” δολοφονίας -οπως υποστήριξε του είχε “ανατεθεί”- για τη νεαρή Εφοριακό Δώρα Ζέμπερη.

Το πρωί της Τρίτης (16/01) έχει προγραμματιστεί η μεταγωγή του από τις φυλακές Δομοκού όπου κρατείται.