Υπαστυνόμος της ΥΜΕΤ, στο αυτόφωρο για πλαστές πινακίδες στο όχημά του

Όταν εκπρόσωπος του Νόμου καταφεύγει σε μεθόδους που παραπέμπουν σε παραβατικές συμπεριφορές, η αποκατάσταση της Τάξης επέρχεται με την αυτόφωρη διαδικασία.

Νύχτα Τρίτης (09/01) ξημερώματα Τετάρτης  (10/01) βραδυνή υπηρεσία για την (…) διμοιρία της ΥΜΕΤ/ΔΙΑΤ με διάθεση ως στατική σε μέτρα στα γραφεία της Κουμουνδούρου.

Ο Υπαστυνόμος, μεταβαίνει για να αναλάβει υπηρεσία και σταθμεύει το προσωπικό του όχημα, πισω απο την κλούβα, γνωστό στους συναδέλφους του της διμοιρίας. Ωστόσο ο επικεφαλής της εσωτερικής ασφάλειας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αναγνώρισε το όχημα και προχωρησε σε έλεγχο στοιχείων του. Από τον τερματικό, προέκυψε ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος, αντιστοιχεί σε άλλο τύπο και μάρκα οχήματος, στα στοιχεία Αλβανού. Άμεσα ενημερώθηκε το Κέντρο και στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της Ασφάλειας.

Στην αναστάτωση που προκλήθηκε ο Υπαστυνόμος δήλωσε ότι το όχημα του ανήκει. Όπως ισχυρίστηκε, ο Υπαστυνόμος είχε καταθέσει πινακίδες και προκειμένου να κυκλοφορεί το όχημά του, τοποθέτησε πλαστές πινακίδες από όχημα Αλβανού με τον οποίο είχε επαφές.

Ο Αστυνομικός συνελήφθη, καθώς κατά την διακρίβωση της πράξης του, ενημερώθηκε το Εσωτερικών Υποθέσεων, και παραπέμφθηκε (11/01) να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.