Ξάνθη: Τρεις ανελκυστήρες εκτός λειτουργίας στη Δ/νση Αστυνομίας του Νομού

Αναδιάρθρωση στις Αστυνομικές υπηρεσίες, αλλα οι παλαιες εγκαταστάσεις δεν πληρούν τις ενδεδειγμένες προϋποθέσεις για τους υπηρετούντες και τους πολίτες. Ενδεικτικά στη ΔΑ Ξάνθης απο τους τρεις ανελκυστήρες λειτουργεί …ούτε ενας.

screenshot_20160925-021110

Αστυνομικοί οι οποίοι υπηρετούν στην Δ/νση Αστυνομίας Ξάνθης αλλά και πολίτες που θέλουν να εξυπηρετηθούν στις υπηρεσίες των γραφείων που στεγάζονται στον 2ο, 3ο και 4ο όροφο του Μεγάρου στης Δ/νσης Αστυνομίας Ξάνθης και έχουν κινητικά προβλήματα ταλαιπωρούνται.

Το κτήριο που στεγάζετε η Αστ. Δ/νση έχει σοβαρά δομικά προβλήματα με βασικότερο τη διακοπή λειτουργίας των ανελκυστήρων.

Σύμφωνα με τοπικούς συνδικαλιστές της Αστυνομίας προκειται να απευθυνθούν στην Εισαγγελία  Ξάνθης αναφέροντας τα σοβαρά προβλήματα που κατέγραψαν η Δ/νση Υγείας και η Πολεοδομία της Π. Ε. Ξάνθης.

“…Αφού δεν φροντίζει και δεν ευαισθητοποιείται  η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ για το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει αρκετές μέρες για την καλή πρόσβαση ΟΛΩΝ των συμπολιτών μας στα γραφεία των υπηρεσιών που στεγάζονται στο Αστυνομικό Μέγαρο, (δεν λειτουργούν οι τρείς ανελκυστήρες), θα βγάλουμε υπηρεσία εξυπηρέτησης πολιτών …αλλά Βέγγο”(!!!) σχολιάζουν με σκοπτική διάθεση οι συντελεστές Αστυνομικοί, για οσα καθημερινά καλούνται να αντιμετωπίζουν στην Υπηρεσια τους.

__________

*(με πληροφοριες )ThrakiToday.com