Βύρωνας: Λήστεψαν ηλικιωμένη γυναίκα με απειλή μαχαιριού

Η ηλικιωμένη γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία στο ΤΑ Βύρωνα για τη ληστεία σε βάρος της με απειλή μαχαιριού από ζευγάρι δραστών

Κινούμενη στην οδό Σουρμένων στο Βύρωνα (13/10-07.10) η 80χρονη γυναίκα βρέθηκε αντιμέτωπη με το ζευγάρι των ληστών. Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κράνη,  ως αναβάτες δικύκλου προσέγγισαν την ηλικιωμένη και την απείλησαν με μαχαίρι στο λαιμό για να της αποσπάσουν τρία δακτυλίδια απο τα χέρια.

Όπως περιγράφει στη κατάθεσή της η 80χρονη, ο άνδρας της ακινητοποίησε με βία και την απειλή μαχαιριού και την ανάγκασε να βγάλει τη βέρα και ένα ακόμα δαχτυλίδι που φορούσε ενώ η γυναίκα σύνοδος στο δίκυκλο της κατάβρεξε το χέρι με υγρό που έφερε μαζί της σε δοχείο, αφαιρώντας της το τριτο δαχτυλίδι. Με τον συνεργό της απομακρύνθηκαν από το σημείο της επίθεσης με το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν.

Σύμφωνα με την περιγραφή της ηλικιωμένης, ο άνδρας ήταν περίπου 35-40 ετών, με ύψος στο 1.80 με κανονική σωματοδομή και η γυναίκα ηλικίας περίπου 25χρονων, ξανθιά, κοντού αναστήματος περίπου 1.65.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια του Βύρωνα.