Βύρωνας: Εμπρηστική επίθεση στην επιχειρήση της συζύγου του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας

Εμπρηστική επίθεση στην επιχείρηση της συζύγου του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας,  στο Βύρωνα, με την έκρηξη να έχει προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές και σε παρακείμενα καταστήματα

Οι δράστες πυροδότησαν (23/05-01.30) αυτοσχεδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς μεγαλγς ισχύος αποτελούμενους από γκαζάκια έξω από τις συστεγαζόμενες επιχειρήσεις στην οδό Φορμίωνος στο Βύρωνα.

Από την έκρηξη, προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη των δύο επιχειρήσεων, καθώς και φωτιά μικρής έκτασης. Στο σημείο κλήθηκαν Πυροσβεστικά οχήματα και στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με δυι οχήματα. Απο τα πληρώματα, προσήχθησαν πέντε άτομα, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα, καθως δεν προέκυψε σε βάρος τους εμπλοκή. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.

«Άνανδροι και θρασύδειλοι, εμμονικά ιδεοληπτικά ανθρωπάρια καλυμμένα με τις κουκούλες τους, κρυμμένα στο σκοτάδι που τόσο αγαπάνε.Οι ζωές μας, οι αξίες μας, η δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται! Δεν σας φοβόμαστε, δεν κάνουμε βήμα πίσω για όλα όσα μάθαμε να παλεύουμε», ανέφερε σε δήλωσή του ο Νίκος Χαρδαλιάς.