Βραζιλιάνος, “ταξίδεψε” υγρή κοκαΐνη ..σε προφυλακτικά.

Κοκαΐνη σε υγρή μορφή συσκευασμένη σε προφυλακτικά μετέφερε κρυμμένη στα τοιχώματα αποσκευής, 64άχρονος Βραζιλιάνος ο οποίος συνελήφθη από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

ygri-kokaini-se-profulaktika-stis-aposkeues-brazilianou

Ο 64χρονος από το Σάο Πάολο έφρασε (09/07) αεροπορικώς στην Αθήνα μέσω Ντόχα, του Κατάρ. Σε έλεγχο και στις αποσκευές του κατασχέθηκε κοκαΐνη συνολικού βάρους 3,4 κιλών. Η μισή ποσότητα ήταν σε υγρή μορφή συσκευασμένη μέσα σε προφυλακτικά και η υπόλοιπη σε στέρεα μορφή κρυμμένη στα τοιχώματα της αποσκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος αρνήθηκε τον έλγχο από τους Αστυνομικούς της Δίωξης, ενώ δεν αποκάλειψε τους παραλήπτες των ναρκωτικών. Στην κατοχή του 64άχρονου κατασχέθηκαν επίσης 1.000 δολάρια, 124 ρεάλ Βραζιλίας και δύο κινητά τηλέφωνα.

Υπενθυμίζεται ότι -σχεδόν- πριν από 3 εβδομάδες είχε συλληφθεί 38άχρονη τυφλή υπήκοος Κένυας, η οποία μετέφερε στις αποσκευές της 1,7 κιλά ηρωίνης. Είχε ξεκινήσει το ταξίδι της από το Ναϊρόμπι και είχε αφιχθεί στην Ελλάδα μέσω του Άμστερνταμ της Ολλανδίας.