Βραυρώνα: «Δεν ήξερα ότι στη σακούλα υπήρχε νεκρός βρέφος»- Επιρρίπτει ευθύνες στη συντροφό του, ο πατέρας απο το Νεπαλ

Αντιμέτωποι με τη βαρύτατη κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού βρίσκονται οοι γεννήτορες του νεογνού που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα σε χωματερή στην περιοχή της Βραυρώνας

Νομικός συμπαράσταση του ζευγαριού από το Νεπάλ , ανέλαβε ο δικηγόρος Δημήτρης Ζορμπάς ο οποίος σε δήλωσή του, ανέφερε ότι εφόσον διαπιστώσει πως το ζευγάρι έχει προβει στην αποτρόπαια πράξη στο νεογνό, δεν θα συνεχίσει να είναι συνήγορός τους.

»Μου είπε πως δεν γνώριζε πως στη σακούλα είχε το νεκρό το νεογνό», εξήγησε ο συνήγορος, «δεν έχω ακόμα στα χέρια μου τη δικογραφία και είχα μία μικρή επικοινωνία με τον εντολέα μου (σ.σ. ο 23χρονος) οποίος έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη το μεσημέρι».

«Η σύζυγός του γέννησε νεκρό το βρέφος και εκείνη το έβαλε στη σακούλα και του είπε να την πετάξει, χωρίς να του πει πως μέσα βρίσκεται το βρέφος», μετεφερε ο δικηγόρος.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν, οι δύο γεννήτορες του νεογνού, ειναι κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού. Επίσης, σε βάρος του 24χρονου από το Νεπάλ ασκήθηκε Ποινική Δίωξη από τον Εισαγγελέα για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού, παραπέμφθηκεστον Ανακριτή ζήτησε κι έλαβε προθεσμία ώστε να ετοιμάσει την απολογία του για την ερχόμενη Τρίτη (14/05). Η δίωξη στρέφεται και σε βάρος της μητέρας του νεογνού, η οποία νοσηλεύεται φρουρούμενη.