Βούλα: Ληστεία με απειλή μαχαιριου- Αφαίρεσαν απο δισκογραφική εταιρία το χρηματοκιβώτιο

Οι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες και μάσκες εισέβαλαν στην εγκατάσταση της δισκογραφικής εταιρείες και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο

Με εξέταση στο υλικό από κάμερες ασφαλείας και την κατάθεση του φύλακα και μουσικοσυνθετη οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής ερευνούν τη διαρρηξη και ληστεία (08/06-04.00) στην δισκογραφική Panik Records με εδρα τη Βούλα.

Όπως καταθέσει ο εργαζόμενος φύλαξης που εκτελούσε νυχτερινή βάρδια, οι δράστες εισέβαλαν στο κτήριο της Λ.Βουλιαγμενης 77 στη Βούλα και με απειλή μαχαιριου τον ακινητοποίησαν. Στο χώρο βρισκόταν ο συνθέτης Μάριος Ψιμόπουλος,  ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με τούς κουκουλοφόρους δράστες, τον έδεσαν και τον τραυμάτισαν με τον ίδιο να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο απ’ όπου έλαβε εξιτήριο και κλήθηκε για κατάθεση.

Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, εισέβαλαν στο κτίριο από ανασφάλιστο παράθυρο στο ισόγειο, ερευνησαν τους ορόφους και απέσπασαν δύο μεταλλικά ερμάρια – ενα χρηματοκιβώτιο – τα οποία διέρρηξαν και ενώ αφαίρεσαν και φακέλους, από γραφείο στο εσωτερικό της τριώροφης εγκατάστασης της Panik Records και αποχώρησησαν .

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια.