ΒΟΥΛΑ: Αναζητούν το γιο της 60άχρονης εκπαιδευτικού. Εντοπίσθηκε στην Κορινθία το όχημά του.

Τον 24χρονο γιο της οικογένειας, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ήταν ο τελευταίος που ήρθε σε επαφή με την μητέρα του πριν βρεθεί σφαγιασμένη με 33 μαχαιριές αναζητούν οι Αρχές.

Αστυνομικοί και ΕΜΑΚ, χερσαίες δυνάμεις, και ελικόπτερο συμμετέχουν στις έρευνες αναζήτησης για τον 24άχρονο, γιο της οικογένειας, τον τελευταίου ανθρώπου, που είχε επαφή με την 60άχρονη μητέρα του, την οποία εντόπισε σφαγιασμένη στην αποθήκη της μεζονέτας στη Βούλα(20/03-16.00) ο επίσης εκπαιδευτικός σύζυγό της.
imageΟ ιατροδικαστής κατά τη νεκροψία στη σορό, διαπίστωσε 33 μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα, ενώ εντόπισε και ίχνη εγκαυμάτων, συμπεραίνοντας ότι ο δράστης επιχείρησε να κάψει τη σορό της 60άχρονης, με το θάνατός της να προσδιορίζεται χρονικά, κοντά στον εντοπισμό της.

Ερευνες σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων από το σημείο όπου εντοπίσθηκε στην περιοχή της Νεμέας, το αυτοκίνητο της οικογένειας των εκπαιδευτικών.
Κατά την αυτοψία στο χώρο, εκτιμάται ότι το άγριο έγκλημα διαπράχθηκε σε άλλο χώρο της μεζονέτας με τον δράστη να μεταφέρει τη σορό στην αποθήκη του σπιτιού, ενώ δεν προέκυψαν ίχνη παραβίασης ή έρευνας στο εσωτερικό του.
Σύμφωνα με καταθέσεις, γείτονες ανέφεραν οτι είδαν τον 24χρονο να βγαίνει από το σπίτι μετά το έγκλημα, να επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο της οικογένειας και να διαφεύγει αναπτύσσοντας ταχύτητας.
Το αυτοκίνητο εντοπίσθηκε (20/03) σε απομακρυσμένη περιοχή της Νεμέας, όπου εστιάζονται οι έρευνες. Σύμφωνα με μαρτυρίες μελών της οικογένειας, ο 24άχρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και κατά το παρελθόν λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.
Οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι οποιοι χειρίζονται την υπόθεση, εκφράζουν φόβους για τη ζωή του νεαρού ενώ αναμένουν τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων ώστε να ταυτοποιήσουν το δράστη του άγριου εγκλήματος.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport