Βούλα: Τροχαίο με Σχολικό- 10νήπια τραυματίσθηκαν, εκτός κινδύνου

Τροχαίο ατύχημα με Σχολικό Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Προσχολικής Αγωγής, στην περιοχή της Βούλας.

 

Στη συμβολή των οδών Σπετσων και Κρήνης, στον παράλληλο της λεωφόρου Βουλιαγμενη, στο ύψος των Δικηγορικών της Βούλας, τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση Σχολικού Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Προσχολικής Αγωγής, και επιβατικού οχήματος -τζιπ- (04/11-15.00)

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΕΚΑΒ, από το σημείο του τροχαίου, έχουν παραληφθεί 10ανήλικα, ηλικίας από 2 εως 6ετών, και με ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν στο Παίδων “Αγ.Σοφία”, με τραύματα στο πρόσωπο, ενώ ένα από τα νήπια έχει μεταφερθέι στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Στο σημείο του ατυχήματος (04/11-15.10) υπάχουν λάδια στο οδόστρωμα και η Τροχαία ρίχνει πριονίδι

Στο σημείο του τροχαιου, μετέβησαν από την πρώτη στιγμή πληρώματα του Τμήματος Βουλιαγμένης και δίκυκλα της ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr η οδηγός του τζιπ, στο οποίο επέβαινε και το ανήλικο παιδί της, παραβίασε το ΣΤΟΠ που υπάρχει στο σημείο, ενδεχομένως και λόγων της ολισθηρότητας του οδοστρώματος , έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, και προσέκρουσε στο Σχολικό. Κατά τη σύγκρουση, οι επιβαίνοντες του οχήματος, δεν έχουν τραυματιστεί.

Στο “Πάιδων Αγ.Σοφία”, παραμένει σε νοσηλεία δυο νήπια καθώς φέρουν θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και εκδορές, ωστόσο, εκτος κινδύνου ζωής.

Σύμφωνα με το Διοικητή του Νοσοκομείου “Παίδων Αγ.Σοφία” Ε.Παπασάββα, “Σήμερα (04/11) στις 13.56 διακομίστηκαν τμηματικά με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου μας εννέα παιδιά προσχολικής ηλικίας, 6 αγόρια και 3 κορίτσια, μετά από τροχαίο συμβάν. Στα παιδιά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθησε πλήρης ιατρικός έλεγχος. Δύο εξ αυτών θα παραμείνουν στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Το κοριτσάκι ηλικίας 3 ετών με θλαστικό τραύμα μετώπου. Το αγοράκι ηλικίας 4 ετών με εκδορές και μώλωπες στο πρόσωπο. Τα υπόλοιπα παιδιά εξέρχονται σταδιακά με οδηγίες”.

Προανάκριση για τα ακριβή άιτια του ατυχήματος, διενεργεί η Τροχαία.