Βόλος: Συνελήφθη για υβριστικά συνθήματα ρύπανση με λαχανικά και εσώρουχα στο σπίτι 55χρονης

Η γυναίκα είχε τοποθετήσει κάμερες ασφαλείας, και κατέγραψε το δράστη, σε βάρος του οποίου υπέβαλλε μήνυση και συνελήφθη από Αστυνομικούς της Ασφάλειας Βόλου και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα

Κατηγορείται για αναγραφή υβριστικών συνθημάτων στον τοίχο της οικίας 55χρονης στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου ενώ έχει καταγραφεί να απορρίπτει στην αυλή της λαχανικά και εσώρουχα. Όπως κατήγγειλε η 55χρονη, η αντικοινωνική συμπεριφορά του 58χρονου ξεκίνησε από τον Απρίλιο και συνεχίστηκε κατά περιόδους ενώ φέρεται να ανάρτησε σε μικρή απόσταση από την οικία της 55χρονης πινακίδα με τη λέξη “μπουρδ@@ο”.
Όπως αναφέρει στο e-thessalia.gr, ο 58χρονος άνδρας διαζευγμένος και πατέρας τριών παιδιών, συνελήφθη από τους αστυνομικούς κοντά στο μέσα στο όχημά του, κοντά στο σπίτι της 55χρονης με κατηγορίες για έργω εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου (28/05). Ο κατηγορούμενος ζήτησε αναβολή με την υπόθεση να εκδικάζεται τη Δευτέρα (31/05) ενώ το αίτημά του να αρθεί η κράτησή του, καθώς επικαλέστηκε την επιμέλεια του ανήλικου τέκνου του, ωστόσο αυτό, δεν έγινε αποδεκτό από το Δικαστήριο. Στην κατοχή του, κατασχέθηκε το κόκκινο σπρέι το οποίο χρησιμοποιούσε για την αναγραφή των συνθημάτων ενώ για να μην αφήνει ίχνη φορούσε γάντια.