Βόλος: Συνελήφθη 80άχρονος ιερέας σε αργία- Κατηγορείται για ασέλγεια σε 11άχρονη Βουλγάρα

Σε αργία έθεσε η τοπική Μητρόπολη 80άχρονο ιερέα, με τις Αστυνομικές Αρχές Βόλου, να διερευνούν καταγγελίες σε βάρος του για ασέλγεια σε ανήλικη από τη Βουλγαρία και της 30άχρονης μητέρας για άμεση συνέργεια.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, ύστερα απο καταγγελία  έθεσαν σε στενή παρακολούθηση 80άχρονο ιερέα. Στο κεντρο του Βόλου, οι Αστυνομικοί εντόπισαν τον 80άχρονο ιερέα σε συνάντηση με την 30άχρονη Βουλγάρα μητέρα και την 11άχρονη κόρη της, με την ανήλικη να ακολουθεί τον υπέργηρο άνδρα, σε ερημική παραλία κοντά στον Βόλο. Οι Αστυνομικοί παρενέβησαν και συνέλαβαν τον 80άχρονο ιερέα σε αργία.

Σε βάρος του 80άχρονου έχει σχηματισθεί δικογραφία για ασέλγεια σε ανήλικο και επ΄ αμοιβή, ενώ με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο κατηγορείται και η 30άχρονη Βουλγάρα, μητέρα της ανήλικης .

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου διενεργεί προανάκριση, ενώ η έρευνα εκτείνεται σε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες, στο παρελθόν τα εμπλεκόμενα άτομα είχαν απασχολήσει σε υπόθεση με τις ίδιες καταγγελίες.