Βόλος : Κουκουλοφόροι διέκοψαν το Δημοτικό Συμβούλιο και ξυλοκόπησαν Περιφερειακό Σύμβουλο της Χρυσής Αυγής.

Απότομα διακόπηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, με μοναδικό θέμα συζήτησης τη δημιουργία στο Βόλο Κέντρου Φιλοξενίας, όταν κουκουλοφόροι εισέβαλαν και επιτέθηκαν στον περιφερειακό σύμβουλο της Χρυσής Αυγής, που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση.

image
Φωτο, magnesianews.gr

Η ομαδα των κουκουλοφορων, -περιπου 7νεαροί- επιτέθηκαν κατά του περιφερειακού συμβούλου Αρτέμη Καλούτσα, ο οποιος παρακολουθούσε τη συνεδρίαση, τον χτύπησαν στο πρόσωπο, τον έριξαν κάτω και τον κλωτσούσαν, ανέφεραν αυτόπτες του επεισοδίου.
Νωρίτερα, τη συνεδρίαση παρακολουθούσε και ο βουλευτής Μαγνησίας της Χ.Α, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος αποχώρησε πριν την εισβολή των κουκουλοφόρων.
Άμεσα παρενέβησαν άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι και ορισμένοι από τους κατοίκους που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση και τους απομάκρυναν, από το Δημαρχείο φωνάζοντας συνθήματα «φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες», ενώ η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου διακόπηκε.
Αιμόφυρτος από την αίθουσα, αποχώρησε ο περιφερειακός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής.
Μετά το επεισόδιο ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Πέγιος και σύμβουλοι της πλειοψηφίας επιτέθηκαν κατά του ανεξάρτητου συμβούλου Κώστα Γαργάλα, τον οποίο κατηγόρησαν ότι έφερε τους κουκουλοφόρους, με τον δεύτερο να κάνει λόγο για προβοκάτσια.


*magnesianews.gr