Βόλος: Ανήλικη κατήγγειλε 22χρονο πατέρας βρέφους για βιασμό της μέσα στο όχημά του

Έφηβη μαθήτρια, κατήγγειλε 22χρονο άνδρα για βιασμό μέσα στο όχημά του, σε παραθαλάσσιο προάστιο της Μαγνησίας, κατά την επιστροφή τους στο Βόλο

Σύμφωνα με την καταγγελία, το βράδυ του Σαββάτου (22/10), ο 22χρονος μετέβη στο Αθλητικό Κέντρο Χιλιαδούς, για να επιλύσει διαφορές του με 26χρονο, καθώς υποστήριζε ότι τον συκοφαντούσε. Μεταξύ των δύο νεαρών προκλήθηκε σοβαρό επεισόδιο και εξελίχθηκε σε καυγά, με τη 16χρονη κοπέλα από την παρέα του 26χρονου να παρεμβαίνει για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στη συνέχεια, με όχημα, στο οποίο επέβαιναν ο 22χρονος κατηγορούμενος μαζί με φίλο του και η 16χρονη με γνωστό της, αποχώρησαν από το Αθλητικό Κέντρο και κινήθηκαν σε παραθαλάσσιο προάστιο. Οι δύο νεαροί -όπως κατέθεσε η ανήλικη- αποβιβάστηκαν για να κάνουν χρήση κάνναβης και ο 22χρονος με την 16χρονη έμειναν στο όχημα . Σύμφωνα με την καταγγελία ο 22χρονος, της επιτέθηκε σεξουαλικά και τη βίασε μέσα στο όχημά του.

Μετά την άφιξη των τεσσάρων στο Βόλο, η 16χρονη μετέβη (22/10-03.00) στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου κατήγγειλε τον 22χρονο για βιασμό, στο παραθαλάσσιο προάστιο της Μαγνησίας. Με παραπεμπτικό, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για εξετάσεις και πραγματογνωμοσύνη.

Ο φερόμενος 22χρονος, ο οποίος είναι και πατέρας ενός βρέφους, αρνείται τις κατηγορίες και αναμένει -όπως υποστηρίζει – τις εξετάσεις που θα αποδείξουν το αβάσιμο της καταγγελίας της 16χρονης.

____________________

* thenewspaper.gr