Βιντεοληπτική καταγραφή κάμερας οχήματος έχει αποτυπώσει την κίνηση του MadClip σε παράλληλη κίνηση με άλλο όχημα (video)

Βιντεοληπτικό υλικό από κάμερα οχήματος, αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα και φέρεται να έχει καταγράψει την κίνηση του Porsche Carrera S πριν το θανατηφόρο δυστύχημα του Mad Clip

Στο βιντεοληπτικό υλικό κάμερας προσαρμοσμένη στο παρμπρίζ οχήματος σε όμορη πορεία, διακρίνεται το όχημα του Mad Clip να αναπτύσσει ταχύτητα μόλις το φανάρι ανάβει πράσινο. Ωστόσο δεξιά του κινείται όχημα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας AudiR8, ο οδηγός του οποίου αναζητείται προκειμένου να καταθέσει.

Το σημείο καταγραφής είναι στο ύψος της λίμνης Βουλιαγμένης , ωστόσο το σημείο του τροχαίου είναι αρκετά μέτρα πιο κάτω από τη στροφή που έχει καταγραφεί στο βιντεοληπτικό υλικό.

Το βιντεοληπτικό υλικό δεν αποτυπώνει χρόνο λήψης και καταγραφής ωστόσο φέρεται να έχει ληφθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/09) στην παραλιακή λεωφόρο ελάχιστα πριν σημειωθεί το θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα τον 34χρονο Πίτερ Αναστασόπουλος, γνωστό ως τραπερ Mad Clip.