Βίλια: Σοβαρό επεισόδιο σε Μονή του παλαιού ημερολογίου με πυρά σε βαρος δόκιμου μοναχού- Συνελήφθη ο Ηγούμενος

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σε Ιερά Μονή του παλαιού ημερολογίου μετά  από πυροβολισμούς σε βάρος δόκιμου μοναχού ενω στο σημείο μετέβη ως διαπραγματευτής ο Διοικητής της Υπηρεσίας

Με σύλληψη του ηγούμενου της Μονής του παλαιού ημερολογίου Παναγίας Γρήγορους, ολοκληρώθηκε σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr 45χρονος ειχε παρουσιαστει στη Μονή του παλαιού ημερολογίου Παναγίας Γρήγορους με έδρα τα Βίλια Αττικής ως δόκιμος μοναχός για μονάσει πριν 15 ημέρες. Τις ημέρες διαμονής του δούλευε και βοηθούσε σε εργασίες τους μοναχούς της Ιερας Μονής ενώ παρείχαν υπηρεσίες και άλλοι κοσμικοί, απο τους οποίους φέρεται να ενημερώθηκε ότι λάμβαναν αμοιβή.

O 45χρονος επισκέφθηκε τον Ηγούμενο Αρχιμανδριτη και του απαιτούσε χρήματα, ωστόσο φέρεται να τον ενημερωσε οτι η παροχή υπηρεσιών στη Μονή ειναι αφιλοκερδης παροχή και ζήτησε από τον 45χρονο να επιστρέψει στο κελι του.

Ο 45χρονος το απόγευμα της Τρίτης (06/06) επέστρεψε με δύο φίλους του, ζητώντας εκβιαστικα από τον Ηγούμενο χρήματα. Ο Αρχιμανδρίτης με παλαιό κυνηγετικό όπλο πυροβόλησε τραυματίζοντας τον 45χρονο στο χέρι, και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου του αφαίρεσαν την βολίδα.

Στο σημείο μετέβη ο Διοικητής του Τμήματος σε χρέη διαπραγματευτή, ωστόσο ο Ηγούμενος εγκατέλειψε τη Μονή και μετά από διαπραγμάτευση συνελήφθη απο την αστυνομία.

Προανάκριση για το επεισόδιο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.