Βέροια: Ο ΑΔ Ημαθίας, κάλεσε τα πληρώματα βάρδιας με “σήμα” .. την κοπή της βασιλόπιτας (video)

Ο νέος χρόνος τους βρήκε στους δρόμους ωστόσο ο ΑΔ Ημαθίας και ο προεδρος της τοπικής Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων τους έδωσαν το πρώτο σήμα της χρονίας .. και έκοψαν μαζί τη βασιλόπιτα!

Το 2020 οι Αστυνομικοί βάρδιας, υποδέχτηκαν το νέο έτος στην υπηρεσία, μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ωστόσο θα θυμούνται για χρόνια αυτή την Πρωτοχρονιά..

Σε μία πρωτότυπη κίνηση ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Διονύσης Κούγκας και ο πρόεδρος της τοπικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Απόστολος Μούρτης, κάλεσαν στις δυνάμεις που είχαν βάρδια το βράδυ Πρωτοχρονιάς του 2020 στο “πέταλο” της Εληάς στη Βέροια, αντάλλαξαν ευχές και έκοψαν μαζί τους βασιλόπιτα, στο …  περιπολικό.


Στην κοπή της πίτας έβαλανα κομμάτια για όλα τα τμήματα της Διεύθυνσης Αστυνομικής Ημαθίας , ενώ το… φλουρί “έπεσε” στο κομμάτι του Χριστού!

Όπως ανέφερε ο ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας, η πρωτοβουλία “..είναι ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης προς τους αστυνομικούς που κάνουν Πρωτοχρονιά μακριά από τις οικογένειές τους”, κι ευχήθηκε στους πολίτες της Ημαθίας.