Βαρυμπόμπη: Προφυλάκιση στο δράστη της αιματηρής επίθεσης στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου

Στη φυλακή πρόκειται να μεταχθεί μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, ο 25χρονος δράστης της αιματηρής επίθεσης στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου

Ο 25χρονος είχε λάβει προθεσμία να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας (03/11), μετά την άσκηση Ποινικής Δίωξης, για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας μεταξύ άλλων, για την αιματηρή επίθεση στον επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος, φέρεται να υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα, αρνήθηκε ότι είχε σκοπό να επιτεθεί στο θύμα και ότι ο επιχειρηματίας τον προκάλεσε και προκάλεσε τον καυγά.

Ο κατηγορούμενος επιπλέον, υποστήριξε ότι δεν είχε πρότερη γνωριμία με τον 58χρονο Γιάννη Μάρκου, ούτε τον θυμάται ενώ δεν είχαν συνάντηση στο νυχτερινό μαγαζί των βορείων προαστίων στο οποίο διασκέδαζαν με διαφορετικές παρέες, πριν από την αιματηρή επίθεση. Αναφορικά με το μαχαίρι της επίθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος δράστης υποστήριξε ότι έφερε το πτυσσόμενο μικρό μαχαίρι σε μπρελόκ.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, από κοινού Ανακρίτρια και Εισαγγελέας, αποφάσισαν να τεθεί ο 25χρονος σε καθεστώς προσωρινής κράτησης.