Βαρυμπόμπη: Καταδίωξη σε ύποπτο όχημα με Ρομα- Ο οδηγός ενεργεί επικίνδυνη οδήγηση και συγκρούσεις σε εν κινήσει οχήματα- Εμβολισε δίκυκλο της ΔΙΑΣ

Αναστάτωση και κινητοποίηση πληρωμάτων του τομέα της βορειονατολικής Αττικής για ύποπτο όχημα με επιβαίνοντες Ρομά μετά από ένοπλη ληστεία

Με εμβολισμό δικύκλου της ΔΙΑΣ τομέα Εκάλης που συμμετείχε σε καταδίωξη υπόπτου οχήματος, ο Ρομά οδηγός του Mercedes με -τουλάχιστον – δύο ομόφυλούς του επιβαίνοντες επιχείρησε διαφυγή διαμέσου της Αττικής Οδού.

Τρία πληρώματα της ΔΙΑΣ και περίπλοκο της Άμεσης Δράσης (24/09-11.50) ενεργούν καταδίωξη σε ύποπτο Mercedes με επιβαίνοντες τρεις Ρομά, μετά από καταγγελία πολίτη για ληστεία σε βάρος του.

Το ύποπτο όχημα με τους Ρομά κινήθηκε μέσω της Αττικής Οδού και εξήλθε του αυτοκινητοδρόμου από την έξοδο Περιφερειακής Αιγάλεω με κατεύθυνση προς Ασπρόπυργο, με τον οδηγό να επιχειρεί εμβολισμό σε υπηρεσιακά τροχοφόρα τα οποία συμμετείχαν στην καταδίωξη.

Με διαβίβαση Κέντρου λόγω του κινδύνου ζωής για τα πληρώματα, δόθηκε εντολή για αποστάσεις ασφάλειας κατά την διάρκεια της καταδίωξης.

Από ενημέρωση του NantiaReport.gr ο Ρομά οδηγός του υποπτου οχήματος έχει αναπτύξει ταχύτητα ανω των 200klm/h με επικίνδυνους ελιγμούς έχει προκαλέσει συγκρούσεις με διερχόμενα οχήματα. Στο ύψος της γέφυρας Βαρυμπόμπη βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και ενήργησε επιτόπια αναστροφή με τα πληρώματα της Άμεσης Δράσης να συνεχίζουν την καταδίωξη με κατεύθυνση την γέφυρα λειμματων προς Φιλαδέλφεια.

Στο ύψος της εξόδου ο οδηγός του υποπτου οχήματος κινήθηκε στην Αττική με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, σύμφωνα με την ενημέρωση των πληρωμάτων της ΔΙΑΣ που συμμετέχουν στην καταδίωξη.