Τροχαίο με εγκατάλειψη- Αναζητούν πληροφορίες για τον υπαίτιο οδηγό που εγκατέλειψε την οδηγό και το σημείο της σύγκρουσης

Στοιχεία για τον οδηγό οχηματος, υπαιτιο τροχαιου, ο οποίος εγκατέλειψε το σημείο και αβοήθητη την τραυματία οδηγό, αναζητά η οικογένειά της. Πληρωμα διερχόμενου ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, απεγκλωβισε την οδηγό και της παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Η Άννα Σκούντζου από τους Γαργαλιανους, κατευθύνονταν (11/01, 14.40 -14.50) με το όχημή της στην Αθήνα. Στο ύψος της Βαρυμπόμπης διερχόμενο οχημα (Skoda Fabia, λευκου χρωματος) ο οδηγός του οποίου σύμφωνα με μαρτυρίες είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, διεμβόλισε το αυτοκίνητό της, με αποτέλεσμα να παρεκλίνει της πορείας του και να προσκρούσει στα κγκλιδώματα.

Ο αδερφός τη οδηγού, Μανώλης Σκούντζος, αναζητά πληροφορίες για τα στοιχεία του υπαίτιου οδηγού.

Μήπως γνωριζετε κατι σχετικό, θα μπορούσατε να βοηθήσετε;…

“Εχθές το μεσημέρι (11/01, μεταξύ 14:40-14:50 ) στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, περίπου ένα χιλιόμετρο μετά τη Γέφυρα της Βαρυμπόμπης, η αδερφή μου, Άννα Σκούντζου, είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα.

Το ΑΤΥΧΗΜΑ ευτυχώς δε μετατράπει σε ΔΥΣΤΗΧΗΜΑ καθαρά και μόνο από τύχη καθότι, όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες που παραθέτω, το αμάξι καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το ΕΥΤΥΧΗΜΑ είναι ότι η αδερφή μου τη γλύτωσε μόνο με 2-3 μόλωπες στο σώμα και στο κεφάλι.
Το ατύχημα συνέβει ως εξής, ενώ η αδερφή μου κινούνταν στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας με κανονική ταχύτητα 90 χλμ/ώρα, SCODA FABIA λευκού χρώματος με κωφτό πίσω μέρος, (σύμφωνα με τις μαρτυρίες) ερχόμενο από την αριστερή λωρίδα, έχοντας αναπτύξει μεγαλύτερη ταχύτητα, ξαφνικά (μάλλον επειδή χάζευε ή μίλαγε στο κινητό) παρεκλίνει της πορείας του και πέφτει πάνω στο αμάξι της αδερφής μου (TOYOTA YARIS).
Λόγω των μεγάλων ταχυτήτων που είχαν αναπτυχθεί, το YARIS διασχίζει κάθετα τη δεξιά λωρίδα (ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν υπήρχε διερχόμενο αμάξι εκείνη τη στιγμή) συγκρούεται στα προστατευτικά τοιχώματα, κάνει δύο περιστροφές στον αέρα, και για καλή μας τύχη πέφτει πάλι στο έδαφος με τις ρόδες. Εκείνη τη στιγμή, και εντελώς τυχαία, κινούνταν στο δρόμο ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τη Λαμία το οποίο προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στην αδερφή μου βγάζοντάς την από το την πίσω πόρτα του αμαξιού (που είχε ήδη αρχίσει να βγάζει καπνούς). Οι δύο εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, μετά απο επικοινωνία που είχαμε μαζί τους, μας είπαν ότι κατεβαίνοντας από το ασθενοφόρο, είδαν τον οδηγό του FABIA να έχει σταματήσει, και τότε φυσικά πήγαν κατευθείαν στην αδερφή μου να τη βοηθήσουν. Μέχρι όμως η αδερφή μου να βγει από το αμάξι και να δουν ότι είναι όλα καλά, ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ SCODA FABIA, χωρίς να έχει κατέβει στιγμή από το αμάξι του, επιτάχυνε, έφυγε από τον τόπο του ατυχήματος, εγκαταλείποντας την αδερφή μου.
Μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που έγινε το όλο συμβάν, δεν πρόλαβε κανένας να συγκρατήσει τις πινακίδες του ΛΕΥΚΟΥ SCODA FABIA.
Το ότι αυτή τη φορά εμείς είχαμε την τύχη με το μέρος μας και δεν είχαμε πιο δυσάρεστες εξελίξεις, δε σημαίνει ότι ο ίδιος, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ οδηγός
(και νομίζω ότι είμαι πολύ επιεικής στους χαρακτηρισμούς μου) δε θα προκαλέσει και πάλι ατύχημα/δυστήχημα, εγκαταλείποντας αβοήθητους τους εμπλεκομένους.

Τροχαιο_Βαρυμπόμπη
Καθότι δε διαθέτουμε τα στοιχεία του οδηγού (όνομα, διέυθυνση κατοικίας, αριθμό κυκλοφορίας), πέρα μόνο από την περιγραφή του αμαξίου του, θα παρακαλούσα όποιον/όποια μπορεί να κάνει SHARE αυτό το post, ελπίζοντας ότι κάποιος, κάπου είδε ένα ΛΕΥΚΟ SCODA FABIA, χτυπημένο λογικά στην μπροστά δεξιά μεριά του, πιθανώς στον καθρέπτη και την πόρτα του συνοδηγού κλπ, να επικοινωνήσει είτε με εμένα είτε με την αδερφή μου μέσω ενός μηνύματος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους δύο εργαζόμενους του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες που προσέφεραν στην αδερφή μου!”

___________

* Για όποιον γνωρίζει σχετικά με το τροχαίο και θέλει να βοηθήσει, μπορεί να επικοινωνήσει με την Τροχαία, είτε με το email μας [email protected] ώστε να προωθήσουμε τις πληροφορίες στην οικογένεια της οδηγου.