Τροχαίο Βούλα: Έκκληση για αίμα για την 25άχρονη σοβαρά τραυματία

Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός πολυτραυματίας, νοσηλεύεται η 25άχρονη οδηγός του οχήματος στο τροχαίο στη Βούλα, και χρειάζεται αίμα

Η οδηγός Φωτεινή (Φαίη) Μυλωνοπούλου – Χατζηρουσέα

 

Παραμένει σε νοσηλεία, 25άχρονη οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου (29/12). Το  “Mini” στο οποίο επέβαιναν δύο νεαρές κοπέλες επετράπη της πορείας του, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, και κατέληξε σε δένδρο στην πύλη του Νοσοκομείου. Αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος, ανέφεραν στην Τροχαία Ελληνικού την ολισθηρότητα του οδοστρώματος λόγω των καιρικών συνθηκών, με την 25άχρονη οδηγό να χάνει τον έλεγχο του οχήματος της και να καταλήγει με ταχύτητα στον κορμό του δέντρου.

 

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, η 25άχρονη μητέρα ενός τετράχρονου κοριτσιού, από την Ανάβυσσο, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, όπου παραμένει σε νοσηλεία με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις. Οι δικοί της, απευθύνουν έκκληση για αιμοδοσία.

 

Τα στοιχεία -για όποιον μπορεί να δώσει αίμα- είναι Φωτεινή (Φαίη) Μυλωνοπούλου – Χατζηρουσέα του Χαραλάμπους, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Η 19άχρονη συνοδηγός Σία Δαμάσκου, από την Κερατέα, κατέληξε ακαριαία στο σημείο του δυστυχήματος. Βαρύτατα τραυματισμένη η οδηγός μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο, παρότι δεν εφημέρευε, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, όπου παραμένει σε νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας της να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.