Τροχαίο Μεσαρά: Ο Ειδικός Φρουρός άκουσε στο τηλέφωνο το θανατηφόρο τροχαίο με θύματα την Ανθυπαστυνόμο σύζυγό του και την 3ετων κόρη τους

Ο Ειδικός Φρουρός αποσπασμένος στο ΠΡΟΚΕΚΑ της Κω είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Ανθυπαστυνόμο σύζυγό του, όταν στο όχημά της προσέκρουσε μεθυσμένος οδηγός με αγροτικό όχημα

Το ζευγάρι των Αστυνομικών, μιλούσαν στο κινητό τηλέφωνο, όταν το όχημα της Ανθυπαστυνόμου Όλγας Φραγκιαδάκη στο οποίο επέβαινε στο κάθισμά της, την το 3ετών κοριτσάκι τους Στελλα, συγκρούστηκε με αγροτικό όχημα (12/01-17.28), με Αλβανό οδηγό στη διασταύρωση του δρόμου Μοίρες-Γαλιά σχεδόν 50μέτρα από το σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ειδικός Φρουρός Στελιος Τζαγκαράκης άκουσε τον αιφνιδιασμό στη φωνή της συζύγου του, λίγο πριν η κλήση διακοπεί απότομα . Για περίπου μισή ώρα επιχειρούσε να επικοινωνήσει και πάλι μαζί της, με τις κλήσεις του να μένουν αναπάντητες. Σχεδόν μισή ώρα αργότερα ενημερώθηκε για το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο κατέληξε η σύζυγο και το νήπιο κοριτσάκι τους.

Το ζευγάρι έχουν αποκτήσει έναν ακόμη γιο, τον 5χρονο Μιχάλη. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις τοπικές Αρχές,  ο Αλβανός οδηγός του αγροτικού κατά τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος, τελούσε υπό την επήρεια μέθης.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.