Τροχαίο MadClip: Πυροσβέστες του 8ου ΠΣ απεγκλωβισαν τον MadClip- Είχαν συνδρομή στο τροχαίο του Παντελίδη και του Βρεττού

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής, σε συνδρομή στο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στο ύψος της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη για τον απεγκλωβισμό του οδηγού από το κατεστημένο Porsche Carrera S

Για περισσότερες από 2ωρες, οι 14 Πυροσβέστες του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ελληνικού,  επιχειρούσαν στον απεγκλωβισμό του οδηγού,  Πίτερ Αναστασόπουλος, τραπερ Mad Clip,  από τα συντρίμμια του προσωπικού του Porsche Carrera S, ενώ αστυνομικοί του Α Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής είχαν αποκλείσει το χώρο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, πρόκειται για την ίδια βάρδια του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ελληνικού, που είχε κληθεί σε απεγκλωβισμό σε άλλα δύο σοβαρά τροχάια με οδηγούς και επιβαίνοντες καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής με εύρος αποδοχής στο κοινό, σε διαφορετικά σημεία της παραλιακής.

Ήταν τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου 2016, στην αερογέφυρα του πρώην ανατολικού αεροδρομίου της Αθήνας στο ύψος της Βουλιαγμένης, όταν σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα (02/2016) με το θανάσιμο τραυματισμό του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη και το σοβαρό τραυματισμό της συνεπιβάτιδάς στο όχημα,  Μήνας Αρναούτη και τον ελαφρύ της Φρόσως Κυριάκου. Οι πυροσβέστες βαδριας, καθώς η κυκλοφορία στη Λ.Βουλιαγμένης ήταν αυξημένη (σσ το δυστύχημα σημειώθηκε 09.00πμ) κατα την επιχείρηση απεγκλωβισμού, περιμετρικά του ντεραπαρισμένου οχήματος ανέπτυξαν σεντόνι για να ανασύρουν τον τραγουδιστή από τη θέση του οδηγού, νεκρό.

Δύο χρόνια αργότερα το πρωί της 19ης Φεβρουαρίου 2018, στην Λ.Βουλιαγμένης οι πυροσβέστες του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ελληνικού, για 45λεπτα επιχειρούσαν στον απεγκλωβισμό ατό το όχημα των επιβαινόντων στο όχημα του τραγουδιστή, με όχημα του τραγουδιστή και συνοδηγό τον Ηλία Βρεττό και οδηγό τη φίλη του Σοφία Φυρού. Όπως κατέθεσαν στην προσπάθειά της οδηγού αν αποφύγει διερχόμενο όχημα σε επικίνδυνη οδήγηση έχασε τον έλεγχο και ντεραπάρισε το όχημα που επέβαιναν. Σύμφωνα με τις ιατρικές γνωματεύσεις ο τραγουδιστής είχε υποστεί τρία κατάγματα από τη σφοδρή σύγκρουση, στο χέρι, στο πόδι και στη λεκάνη και υποβλήθηκε σε χειρουργείο, με την οδηγό να έχει ταυτιστεί στο πρόσωπο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές του NantiaReport.gr, αν και υπάρχει χρονολογική απόκλιση, η έδρα του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ελληνικού έχει αλλάξει μετά τη μετεγκατασταση της Υπηρεσίας, στη συγκεκριμένη βάρδια υπάρχουν ακομα στελέχη που έχουν συμμετάσχει στον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων και στα τρία σοβαρά τροχαία της παραλιακής.

Ωστσο όπως αναγνωρίζουν ακόμα και πολίτες που βρέθηκαν αυτόπτες μάρτυρες, η επιχειρησιακή ανταπόκριση των Πυροσβεστών του 8ου Ελληνικού, ήταν άμεση, καταβάλλοντας προσπάθεια να σώσουν ανθρώπινες ζωές.