ΤΡΙΠΟΛΗ : Συνελήφθη ως δράστης της δολοφονίας του Θοδωρή Παπαναστάση

Προσήχθη ως ύποπτος εξετασθηκε ομολόγησε και συνελήφθη, ως δράστης στη δολοφονία του ιδιοκτήτη 42χρονου Θοδωρή Παπαναστάση, του επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου στην Τρίπολη ο οποίος εντοπίσθηκε δολοφονημένος σε κεντρικό σημείο της πόλης (26/10) νυχτερινού κέντρου της Τρίπολης.

Συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί (03/12-12.00) στην ΑΔ Τρίπολη για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 42χρονου επιχειρηματία και τη σύλληψη του δράστη.
Πρόκειται για 55χρονο επιχειρηματία – έμπορο ρούχων- της Τρίπολης, ο οποίος είχε προσαχθεί (02/12)κι έχει ομολογήσει τη δολοφονία του 42χρονου Θοδωρή Παπαναστάση. Ως κίνητρο αποδίδει “ασήμαντες αφορμές” διαφορές των δύο οικογενειών για κτησεις ακινήτων, τη θανάτωση ενός σκύλου του, καθώς και για φθορές στο όχημα του για τις οποίες θεώρησε υπεύθυνο μέλος της οικογένειας του Θοδωρή Παπαναστάση .
image

Κατασχέθηκε όπλο το οποίο εντοπίσθηκε κι έχει αποσταλεί για βαλλιστική, ως το όπλο του εγκλήματος, καθώς προσδιορίσθηκε στο εργαστηριακά ύστερα από εξέταση υλικών μεταμφίεσης τα οποία χρησιμοποίησε, ο δράστης της δολοφονίας του 42χρονου Θοδωρή Παπαναστάση.
Από τη διενέργεια νεκροτομής διαπιστώθηκε ότι το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι, το θώρακα και το αριστερό άνω άκρο, από 38άρι ενω ο δράστης ειχε περισυλλεξει τους κάλυκες από το χώρο, προκειμένου να αποκρύψει την ταυτότητα και τα στοιχεία τα οποία ενδεχομένως τον προσδιόριζαν και οδηγούσαν στη σύλληψή τους.
Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport