ΤΡΙΠΟΛΗ: Δημοσιοποίηση στοιχείων 75άχρονου, για ασέλγεια ανηλίκου.

Με Εισαγγελική Διάταξη δημοσιοποίησης, της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρίπολης, δημοσιοποιούνται τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 75χρονου ο οποίος συνελήφθη (21/03) και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο.

image

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, σε βάρος του 75άχρονου, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δέκα, αλλά όχι τα δεκαπέντε έτη, έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα από ενήλικο που δρούσε κατά συνήθεια.

Πρόκειται για τον ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ Βασίλειο του Νικολάου και της Πηνελόπης, κάτοικο Τρίπολης Αρκαδίας. Ο 75άχρονος, εντοπίστηκε από διερχόμενους να μεταφέρει στο αυτοκίνητό του ανήλικο κορίτσι, κλήθηκε η Αστυνομία και συνελήφθη απ΄ αυτοφόρω.
image

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
image

Απευθύνεται έκκληση προς τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2710-230560 , 2710-222549 και 2710-230557 του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport