Τον έδιωξαν για ανάρμοστη συμπεριφορά και γύρισε με πιστόλι – Ένας νεκρός και δυο τραυματίες

Τον απομάκρυναν απο το καφενείο που σύχναζε ο Ιρακινός Κουρδικής καταγωγής και γύρισε με πιστόλι και άνοιξε πυρ κατά του ιδιοκτήτη των υπαλλήλων και των θαμώνων. Ο ιδιοκτήτης κατέληξε στα τραύματά του ενω ενας υπάλληλος και ενας διερχόμενος νοσηλεύονται τραυματίες.

image

Με αφορμή αντιπαραθεση με υπαλληλο του καταστηματος και επεισοδια τα οποια ειχε προκαλεσει στο παρελθον ο Ιρακινός Κουρδικής καταγωγής, ο ιδιοκτήτης του ζήτησαν να λήξει το επεισόδιο και να αποχωρήσει από το χώρο. Αυτόπτες ανέφεραν στους Αστυνομικούς ότι άκουσαν τον δράστη να φωνάζει: «τώρα θα δείτε τι θα σας κάνω», ενω αποχωρούσε απο το κατάστημα.
Επέστρεψε (13/07-16.40) με όπλο και αρχικα πυροβόλησε στα πλευρά και τον θώρακα, τον  56άχρονο ιδιοκτήτη, γεννημένος στην Αλβανία, με ελληνική υπηκοότητα. Στη συνέχεια πυροβόλησε στα πόδια τον υπάλληλο.
Κατα την αποχώρηση του απο το κατάστημα πυροβόλησε και τραυμάτισε στα πόδια περαστικό, κάτοικο Κηφισιάς, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή.
Ο δράστης απομακρύνθηκε τρέχοντας, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στον «Ευαγγελισμό». Παρα τις προσπάθειες των γιατρων και των νοσηλευτων, ο 56χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.