Το σίριαλ του.. “Εσωτερικών Υποθέσεων”

Σε ..sequel εξελίσεται η υπόθεση με τον τέως διοικητή της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρο Σταυρόπουλο.

wpid-20151111_011341png.jpgΜετά την απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα να ζητήσει στη Βουλή την ανατικατάσταση του Ανώτερου Αξιωματικού, γιατί κρίθηκε ως.. «αναποτελεσματικός» παρά το ότι έχει κριθέι στην υπηρεσιακή του πορεία έως σήμερα, ένα από τα πλεον ικανά και αξιόλογα στελέχη του Σώματος της ΕΛΑΣ.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο τέως προϊστάμενος της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, Σταύρος Σταυρόπουλος, ο οποίος είχε λάβει το αναιτιολόγητο φύλλο πορείας, για τη μετακίνησή του, παρέμενε στη ίδια υπηρεσία ως «2ος» στη διοίκηση.

Έντονες πιέσεις ωστόσο τις οποίες δέχθηκε ο Διευθυντής Σταύρος Σταυρόπουλος, και μέχρι πρότινος επικεφαλής των “αδιάφθορων” της ΕΛΑΣ,  τον ανάγκασαν να υποβάλλει αίτηση για μετάθεση από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων. Μετά από αυτή την εξέλιξη, μετακινήθηκε ως 5ος υποδιοικητής στη Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, χωρίς στο οργανόγραμμα της ΕΛΑΣ, να υπάρχει θέση αλλά ούτε και στο κτήριο της ΓΑΔΑ, διαθέσιμο γραφείο για τη στέγασή του.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, καθώς και την αλλαγή προισταμένου στο Φρουραρχείο της Βουλής, οι κρίσης των Ανώτερων και Ανώτατων Αξιωματικών της ΕΛΑΣ, να γίνουν νωρίτερα, και πριν την ολοκλήρωση του χρόνου, τον καθιερωμένο Μάρτιο..