Το πόρισμα της ιατροδικαστικής, εκτιμάται θα προσδιορίσει τα ακριβή αίτια θανάτου της φοιτήτριας.

Την αναζητούσαν ως αγνοούμενη, και για εξι ημέρες, ήταν νεκρή στο φωταγωγό της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε στο Παγκράτι, η 21χρονη φοιτήτρια Μαρία Νταλιάνη.  Η νερκοτομή στη σορό της , εκτιμάται ότι θα προσδιορίσει τα ακριβή αίτια θανάτου της. wpid-foititria.jpgΔήλωσαν την εξαφάνισή της (30/09) όταν δεν ανταποκρίθηκε στις κλήσεις τους, και παρά τις αναζητήσεις σε σπίτια φίλων και συμμφοιτητών της, η νεαρή φοιτήτρια παρέμενε εξαφανισμένη.

Η σορός της νεαρής φοιτήτριας του Παιδαγωγικού, Μαρίας Νταλιάνη, εντοπίσθηκε (05/10) στο φωταγωγό της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε, στο Παγκράτι. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η σορός της μικρόσωμης φοιτήτριας (ύψος 1,55) έφερε βαριές κακώσεις, συμβατές με πτώση από μεγάλο ύψος- το διαμέρισμά της βρίσκεται στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας-.

Κατά την έρευνα των Αστυνομικών ωστόσο στο διαμέρισμα της Μαρίας Νταλιάνη, δεν έχουν εντοπίσει χειρόγραφες σημειώσεις ή κάποιο σημείωμα, στο ενδεχόμενο η νεαρή φοιτήτρια να επέλεξε την αυτοχειρία, ούτε εντόπισαν ίχνη παραβίασης της κατοικίας που να παραπέμπει σε ληστεία ή διάρρηξη που κατέληξε με ανθρωποκτονία. Ενώ σύμφωνα με τον πατριό της, δίπλα στο άψυχο σώμα της, εντόπισαν σπασμένο το κινητό της τηλέφωνο.

Η Μαρία Νταλιάνη, από τριών ετών μεγάλωσε με τον πατριό και τη μητέρα της, ενώ είχε δύο ετεροθαλή αδέλφια. Σύμφωνα με άτομα του οικογενειακού της περιβάλλοντος, η 21άχρονη φοιτήτρια, εκ γενετής αντιμετώπιζε κινητικό πρόβλημα, ενώ πρόσφατα είχε χωρίσει με τον 23άχρονο φίλο της και ενδεχομένως προβλήματα τα οποία είχαν επηρεάσει την ψυχολογία της, την είχαν καταβάλλει. Μαρτυρίες από το φιλικό της περιβάλλον ανέφεραν ότι λόγω έντονης ψυχολογικής φόρτισης, η 21άχρονη φοιτήτρια, είχε εκφράσει την επιθυμία να ταξιδέψει στην Αλβανία, όπου ζουν μόνιμα συγγενείς της.

Οι Αξιωματικοί του τμήματος Εγκληματων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής, διερευνούν την υπόθεση, ενώ αναμένται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εκθεσης, ώστε να προσδιορισθούν τα άιτια θανάτου της νεαρή φοιτήτριας, προκειμένου να εξακριβωθεί αν πρόκειται για αυτοχειρία, ή εντοπίζονται ίχνη πάλης και γενετικό υλικό ευρήματα τα οποία καταδεικνύουν εγκληματική ενέργεια.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport