“Το ’22, έφυγαν Ελληνες στο γένος και τη συνείδηση, κυνηγημένοι και προδομένοι- Ήρθαν πίσω στην Μητέρα Πατρίδα την δυνάμωσαν, μεγαλούργησαν”|ΑΠΟΨΗ*

“Πίσω από τις κάμερες μιλιούνια οι ριψάσπιδες φυγάδες – λιποτάχτες αγριωποί τυχοδιώκτες νέοι οργισμένοι σε ηλικία στράτευσης και χωρίς κανένα απολύτως σεβασμό στην χώρα μας την θρησκεία και τον πολιτισμό της δεν ξέρουμε και δεν ξέρουν οι αρχές μας καν από που κρατά η σκούφια τους γιατί οι περισσότεροι καταστρέφουν τα χαρτιά τους(..) Τώρα το πρόβλημα μας είναι να φύγουν οι “φιλοξενούμενοί μας” από την Ειδομένη διότι η “φιλάνθρωπη Ευρώπη”  ενοχλείται σφοδρά από το θέαμα της ανικανότητας της.. 

image

“H χώρα πλημμυρίζει από κύματα προσφύγων – λαθρομεταναστών επί το πλείστον καθώς οι θεσμοί γύρισαν πλευρό και  ροχαλίζουν όλο και πιο δυνατά, ρόγχος η ροχαλητό φίλοι μου; Κάποτε ο Οζάλ πριν από χρόνια, θα θυμάστε οι παλαιότεροι, μίλησε και είπε σε μια του έπαρση τον τρόπο που θα χαλάσει την χώρα μας η φίλη και γείτων όταν θα το θελήσει. Βλέπουμε λοιπόν το όνειρό του αυτό να γίνεται πραγματικότητα στις μέρες μας αφού της δόθηκε πλέον από φίλους και συμμάχους η χρυσή ευκαιρία.
Θυμάστε πως  μας παρουσίαζαν ως πανάκεια τα μνημόνια πριν από επτά χρόνια οι κράχτες της καταστροφής μας, οι ίδιοι ακριβώς τώρα κλαίνε πάνω από τις ελάχιστες οικογένειες Σύρων προβάλλοντας τις και κάνοντας ζουμ όλο και πιο δυνατό επάνω τους για να αγγίξουν το συναίσθημα των Ελλήνων και να κοιμίσουν το ένστικτο και την λογική της επιβίωσης. Πίσω από τις κάμερες μιλιούνια οι ριψάσπιδες φυγάδες – λιποτάχτες αγριωποί τυχοδιώκτες νέοι οργισμένοι σε ηλικία στράτευσης και χωρίς κανένα απολύτως σεβασμό στην χώρα μας την θρησκεία και τον πολιτισμό της δεν ξέρουμε και δεν ξέρουν οι αρχές μας καν από που κρατά η σκούφια τους γιατί οι περισσότεροι καταστρέφουν τα χαρτιά τους.  Οι “φίλοι” και οι “σύμμαχοι” μας κλείδωσαν ξεδιάντροπα  μέσα, με όλο αυτό τον Ασιατικό και Βορειοαφρικανικό όχλο που όταν θα αισθανθεί δυνατός και οργανωθεί  θα δείτε γλέντια και απαιτήσεις που δεν έχετε ξαναδεί και δεν οφείλουμε να τις προσφέρουμε ως Έθνος  σε κανένα κατευθυνόμενα εισερχόμενο ενώ μεγάλο μέρος του λαού μας στερείται τα βασικά λόγω των μνημονίων. Οι τύποι αυτοί που μαζεύονται εδώ με Ευρωπαϊκό κάλεσμα δεν σεβάστηκαν ποτέ την διαφορετικότητα στις χώρες τους αν πιστεύετε ότι θα την σεβαστούν στην δική μας και θα μεταλλαχθούν σε νομοταγείς“Ευρωπαίους” είστε βαθειά  νυχτωμένοι.
Η προγραμματισμένη εξαθλίωση και ο απάνθρωπος οικονομικός ζυγός για τούς ιθαγενείς συνεχίζεται σκληρότατα και αδίσταχτα βάσει σχεδίου, επιπλέον φόροι, και συνεχώς μέτρα, νέα μέτρα, καινούργια μέτρα που φτωχοποιούν αδίσταχτα  ισοπεδώνοντας την ελπίδα της νεολαίας και του Έθνους μας. Η υπογεννητικότητα καλπάζει λόγω της ανέχειας και η μετανάστευση στο μυαλό των περισσοτέρων. Τώρα το πρόβλημα μας είναι να φύγουν οι “φιλοξενούμενοί μας” από την Ειδομένη διότι η “φιλάνθρωπη Ευρώπη”  ενοχλείται σφοδρά από το θέαμα της ανικανότητας της. Θα τους πάρουν φίλοι μου οι δικοί μας πρόθυμοι και θα τους σκορπίσουν αδίσταχτα και χωρίς προβληματισμό σε όλη την χώρα δημιουργώντας μια εν δυνάμει ανεξέλεγκτη μειονότητα ανάμεσά μας χωρίς καμία απολύτως σχέση με μας  που θα αυξάνεται γεωμετρικά κινώντας αλλότρια και καταστροφικά  συμφέροντα,  σας το έχω  πει εξ άλλου ουδέν μονιμότερον του προσωρινού.
Αυτά που  συμβαίνουν στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια είναι ανεπανάληπτα δεν συνέβησαν σε καμιά απολύτως χώρα του κόσμου πόσο μάλλον Ευρωπαϊκή. Μία ματιά γρήγορη στις επικεφαλίδες με κάνει ακόμα πιο μελαγχολικό “για να μείνουν τα θρησκευτικά ως υποχρεωτικό μάθημα στα σχολεία, πρέπει να αναμορφωθούν” τονίζει ο υπουργός Παιδείας άνευ Θρησκεύματος , το νέο χάπι μας η Θρησκειολογία γιατί  έτσι το απαιτεί η νέα κατάσταση.
Λαός που αφήνει  την Πίστη την Παράδοση και ξεχνά την Ιστορία του τα Παθήματα των Προγόνων  και τις Ρίζες του βαδίζει τον δρόμο της καταστροφής. Και μην μου παρομοιάζετε επειδή έτσι σας οδηγούν τα διάφορα συμφέροντα την Ελληνική προσφυγιά από την Πατρίδα μας το ’22 συγκρίνοντάς  την επιμελημένα και επί τούτου με τα σημερινά γιατί  πραγματικά Προσβάλετε βάναυσα την μνήμη των Προγόνων μας και εμάς. Τότε έφυγαν Ελληνες στο γένος και την συνείδηση,  Χριστιανοί Ορθόδοξοι και Πατριώτες μιλώντας Ελληνικά με τις Εικόνες τα Όσια και τα Ιερά των προγόνων τους κυνηγημένοι και προδομένοι από τους Ελληνες και τους “φίλους συμμάχους”. Ήρθαν πίσω στην Μητέρα Πατρίδα την δυνάμωσαν, μεγαλούργησαν και φτάσαμε έως εδώ.  Μεγάλη η θλίψη μου για όλους όσους ορκίστηκαν να διαφυλάττουν την Χώρα τον Λαό και το Σύνταγμά της.
Καλό Τριήμερο σε όλους μας! Καλή Σαρακοστή!
Και καλή Ανάσταση στην Πατρίδα μας!

______
*Βασίλης Π.- το κείμενο από ανάρτηση social media