“Την επόμενη φορά θα ψάχνουν ένστολο να βγει στον τομέα της Δυτικής Αττικής και θα φταίνε… οι δείκτες”

Σχόλιο στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Nantiareport.gr αναφορικά με το επεισόδιο με τον ΔΙΑΣ και τον ανήλικο Ρόμα στο Ζεφύρι

“Η βιαιοπραγία ειναι κατακριτέα. Έχουμε εκπαιδευτεί γι αυτό να ανταποκρινόμαστε με νηφαλιότητα και χωρίς έξαρση σε περιστατικά. Να ηρεμουμε και να εκτονώνουμε την ένταση.

Η βια θα πρέπει να είναι κλιμακούμενη. Στις φωνές δεν απαντάς με βιαιοπραγία.  Και δε χτυπάς ανήλικο. Ενεργείς σύλληψη και τον παραπέμπεις όταν βεβαιώσεις αδίκημα.

Ούτε έχει λόγο ο Αρχηγός και ο Υπουργός να προβαίνουν σε δηλώσεις ενω ειναι σε εξέλιξη Δικαστική και πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης. Δε σπλιώνεις έτσι τις 42.500 ενεργών Αστυνομικών.

Το 2012 όταν κρέμασαν στα μανταλάκια της ΕΛ.ΑΣ ως…. “σταγονίδια” οι ίδιοι που έδειχναν με το δάχτυλο έβαλαν πλάτη στους δρόμους στην πάταξη του εγκλήματος. Σήμερα για άλλη μια φορά διασύρεται το Σώμα, η Υπηρεσία, ο Αστυνομικός….

Τη μία αντιεξουσιαστές την άλλη τα παιδιά από σπίτι και τα ανήλικα Ρομα, στη μέση…. το δικαιώματα του τσιμεντολιθου! Δικαίωμα ο Αστυνομικός δεν έχει ; Αλλα τα “αναλώσιμα” από τα γραφεία κάποιοι τα βλέπουν στο δρόμο με στολή….

Την επόμενη φορά θα ψάχνουν ένστολο να βγει στον τομέα της Δυτικής Αττικής και θα φταίνε… οι δείκτες”..