ΘΣΝ: Υποψηφιος για το Δήμο.. εα Υποστράτηγος της ΕΛΑΣ- “Αγαπώ τη Θεσσαλονίκη και την ξέρω καλύτερα από τον καθένα”

Υποψήφιος Δήμαρχος ΘΣΝ, ο πρώην Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλης Μωυσίδης
Ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος διετέλεσε Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, ενώ είναι και γενικός γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη Δημο της Θεσσαλονίκης. Στην κατάμεστη αίθουσα του «Βελλίδειου» συνεδριακού κέντρου, ανεφερε “Η απόφασή μου να είμαι υποψήφιος πηγάζει από την αγάπη μου για την πόλη. Αγαπώ την Θεσσαλονίκη και την ξέρω καλύτερα από τον καθένα», τονίζοντας ότι ο συνδιασμος του δε φέρει πολιτικό… χρώμα.

Βασ.Μωυσίδης: Ζήτησε δημοψήφισμα για το Σκοπιανο

Αναφερόμενος στο Σκοπιανό, μετά την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ, υποστήριξε ότι «χθες ήταν μια πολύ θλιβερή μέρα για τη χώρα και τη Μακεδονία» και ζήτησε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην Ελλάδα «ώστε να πάρει ο λαός την τύχη στα χέρια του» για την ονοματοδοσία των Σκοπίων.

Παρόντες στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Βασίλη Μωυσίδη για το Δήμο Θεσσαλονίκης, μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κιλτίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλης Ανατολίτης και ο πρώην δήμαρχος Νεάπολης Κώστας Θεοδωρίδης.