ΘΣΝ: Θανατηφόρο τροχαίο στον περιφερειακό- Φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα

post-feature-image
 Νεκρός ο οδηγός του φορτηγού και πέντε τραυματίες οι οποίοι και μεταφέρονται στο Νοσοκομείο “Παπανικολάου” είναι ο απολογισμός του σοβαρού τροχαίου δυστυχημάτος (15/09-11.20) στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.
Το φορτηγό κινούμενο στον περιφερειακό δρόμο, προς τη δυτική πλευρά της πόλης, ξέφυγε από την πορεία του στο ύψος του κόμβου Νεαπόλεως. Το βαρύ όχημα, ανετράπη και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, στη συνέχει συγκρούστηκε με τουλάχιστον άλλα δύο διερχόμενα οχήματα. Τραγικός απολογισμός, νεκρός είναι ο συνοδηγός της νταλίκας ενώ τραυματίες ανασύρθηκαν άλλα πέντε άτομα – δυο εκ των οποίων σοβαρά, επιβαίνοντες στα τρια εμπλεκόμενα οχήματα.
https://youtu.be/8FA1wNZOqTI
Ήταν το φορτίο (πετρέτες) που μετέφερε η νταλίκα που λειτούργησαν ως “προστασία” στους οδηγούς των τριών οχημάτων που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα, και δεν υπήρξαν περισσότερα θύματα. Τρια ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με 6 διασώστες, ένα γιατρό και κινητή μονάδα, βρέθηκαν επιτόπου στο σημείο του δυστυχήματος.
Στο σημείο πληρώματα της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής, ενεργούν ώστε να απομακρύνουν τα οχήματα από το σημείο του δυστύχηματος. Το ρεύμα προς ανατολική Θεσσαλονίκη,  παρέμεινε για αρκετή ώρα κλειστό, ενώ με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα, προς τη δυτική πλευρά της πόλης. Αστυνομικοί της τροχαίας πραγματοποιούν εκτροπές κυκλοφορίας από την εσωτερική περιφερειακή (ύψος αερογέφυρας Σταυρούπολης και Κόμβου Ευκαρπίας), από την εξωτερική περιφερειακή (ύψος κόμβου Τιτάν) και από διασταύρωση προέκτασης Λαγκαδά (Κωνσταντινουπόλεως) με εξωτερική περιφερειακή. Παρακαλούνται οι οδηγοί για την κατανόηση και τη συνεργασία τους.