ΘΣΝ: Θανατηφόρο τροχαίο δυατύχημα- Τρεις νεκροί αναβάτες δυο δικύκλων

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς κι έναν βαριά τραυματία, τα ξημερώματα στη συμβολή της Βασ.Γεωργίου με την 3ης Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, όταν όχημα που οδηγούσε 67άχρονος Τσος με συνεπιβάτιδα τη σύζυγό του, συγκρούστηκε με τα δυο δίκυκλα σε  φανάρι.

ΤΡΧ_ΜΟΤΑ_ΘΣΝ

Νεκροί είναι οι δύο οδηγοί των δικύκλων, ηλικίας 22 και 55 ετών και ο 22άχρονος συναναβάτης του δικύκλου με οδηγό τον πατέρα του, ενώ σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου 18άχρονη, επίσης συναναβάτης της μοτοσικλέτας με οδηγό το νεαρό φίλο της, και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Νοσοκομείου, η 18άχρονη νοσηλεύεται στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β΄ΜΕΘ) του Νοσοκομείου. Γίνεται προσπάθεια να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της καθώς έχει πολλαπλές κακώσεις στον θώρακα, στο κεφάλι και στα άκρα. Παρακολουθείται από όλο το εύρος των ιατρικών ειδικοτήτων και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο.

ΤΡΧ_ΜΟΤΑ_ΘΣΝ

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, προκύπτει ο Γερμανος οδηγός του οχήματος κινούμενος επί της Βασιλέως Γεωργίου, υπό αδιευκρίνιστες ωστόσο συνθήκες, να επιχείρησε αριστερή στροφή και διεμβόλισε τις δύο μοτοσυκλέτες στις οποίες επέβαιναν οι τέσσερις αναβάτες, έξω από το Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Οι δύο αναβάτες- πατέρας και γιος – έχασαν ακαριαία τις ζωές τους, ενώ ο οδηγός της δευτερης μηχανης κατεληξε κατα τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο με την 18άχρονη να εχει τραυματιστεί σοβαρά.

Ο ηλικιωμένος Γερμανός με τη σύζυγό του, είχαν ταξιδέψει για διακοπές και μόλις είχαν αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη με κατεύθυνση τη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός του 67άχρονου οδηγού του οχήματος, ωστόσο σε κατάσταση σοκ, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και παραμένει για παρακολούθηση στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», λόγω ιστορικού στεφανιαίας νόσου.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από τη  Τροχαία ενώ ο 67άχρονος οδηγός του οχήματος κρατείται.