ΘσΝ: Συνελήφθη ραδιοφωνικός παραγωγός για αποπλάνηση ανηλίκου και παιδική πορνογραφία

Στις φυλακές Γρεβενών για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών και της πορνογραφίας ανηλίκων, βρίσκεται προφυλακιστέος ο μουσικός παραγωγός σε ιντερνετικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και ιδιοκτήτης εταιρίας ηχητικών καλύψεων.

image

Είναι ο Λάζαρος Τσιπουρίδης του Θεοδώρου και της Ευγενίας, γεν. στις 18-02-1973 στη Θεσσαλονίκη ή αλλιώς όπως συστήνονταν… Λάζαρος Αυγερινός. Μουσικός παραγωγός σε ιντερνετικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και ιδιοκτήτης εταιρίας ηχητικών καλύψεων.
Ο 43άχρονος ύστερα από καταγγελίες  (05/05) γονέων ενός 6άχρονου κοριτσιού για ασελγείς πράξεις σε βάρος του και από τις έρευνες των Aρχών προέκυψε ότι, αντάλλασε πορνογραφικό υλικό με μία 17χρονη (σήμερα) από την Καβάλα, μέσω του Facebook, ενώ οι συνομιλίες τους είχαν διάρκεια  περίπου σχεδόν ενός χρόνου.
Σύμφωνα με Αστυνομικές  πηγές, ο 43άχρονος άνδρας αποπλάνησε το 6άχρονο κοριτσι κατά τη διάρκεια πασχαλινού τραπεζιού, την Κυριακή του Πάσχα όπου ήταν καλεσμένος.
image

Έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από την αστυνομία στην κατοχή και την οικία του 43άχρονου σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (tablet), σε έναν εκ των οποίων, διατηρούσε το παραπάνω υλικό, 1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και 1 κινητό τηλέφωνο. Τα στοιχεία της ταυτότητας οι φωτογραφίες, δόθηκαν στη δημοσιότητα έπειτα από Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, χρονικής διάρκειας έως 09-06-2016, που αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.
Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο τηλέφωνο 2310-388456. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας