ΘΣΝ: Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του Άλκη Καμπανου- Αλβανός συνδεσμίτης, υπόδικος για επίθεση με μαχαίρι από το 2019

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που είχαν αναλάβει τη διερεύνηση της εν ψυχρώ δολοφονίας του 19χρονου και επίθεση στην παρέα των νεαρών, προχώρησαν στη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται στην υπόθεση

Σύμφωνα με ασφαλείς αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, οι προσαγωγές του προηγούμενου 24ωρου εισέφεραν πληροφορίες στις Αστυνομικούς του ΤΕΖ της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και προχώρησαν σε σύλληψη 23χρονου Αλβανού με προσωρινή άδεια διαμονής στην χώρα, ως δράστη της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη. Υπόδικος από το 2019 για επίθεση με μαχαίρι σε κοντινό σημείο όπου σημειώθηκε η επίθεση, οργανωμένος σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ επι της Παλαιών Πατρών Γερμανού, της Θεσσαλονίκης και κάτοχος BMW , ενός από τα οχήματα στο οποίο επέβαιναν οι δράστες της φονικής επίθεσης στους τρεις νεαρούς.

Με ανάρτησή του o Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Τακης Θεοδωρικάκος, σε λογαριασμό μέσου κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε, «Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της.  Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

Σε συνέχεια της προανάκρισης πληροφορίες από αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr αναφέρουν ότι έχουν προκύψει στοιχεία ενοχής για δύο ακόμα άτομα εμπλεκόμενα με συμμετοχή στη φονική επίθεση και δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανου, με τις επόμενες ώρες να εκτιμάται ότι οι Αρχές Ασφαλείας θα οδηγηθούν σε συλλήψεις.