ΘΣΝ: Συνελήφθη εκπαιδευτικός για ασέλγεια σε 10 μαθήτριες

Συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, με την κατηγορίας της αποπλάνησης ανηλίκων, σε βάρος 10μαθητριών, δάσκαλος της Θεσσαλονίκης.Με έναταλμα του Ανακριτή Θεσσαλονίκης, συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης 51άχρονος δάσκαλος.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό, βαρύνεται με τις κατηγορίες της «αποπλάνησης παιδιών», «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας», «κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια», «ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής» και «απειλή».
Σε βάρος του 51άχρονου εκπαιδευτικόυ έιχαν προηγηθεί καταγγελίες από ανήλικη μαθήτρια στη διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου καθώς και εκπροσώπου της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες, ο δάσκαλος είχε προβεί κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δέκα ανήλικων μαθητριών, (ηλικίας από 10 έως 13 ετών σήμερα). Ο 15άχρονος, έγγαμος με εκπαιδευτικό συνυπηρετούντες στο ίδιο σχολείο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, ειναι πατέρας δύο ενηλίκων (σήμερα) παιδιών.

Ο εκπαιδευτικός με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του παραπέμφθηκε και αναμένεται να οδηγηθεί (05/11) Ενώπιον του Ανακριτή ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport