ΘΣΝ: Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο με Εισαγγελική παραγγελία η “γνωστή” περσόνα για την επίθεση στον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας

Με εντολή Εισαγγελέα, η αυτοαποκαλούμενη “παρουσιάστρια” οδηγείται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Το έντονο φραστικό επεισόδιο κατά του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης, από την 44άχρονη Ιωάννα Κουσκούση, προκάλεσε την απόφαση με εντολή εγκλεισμού της στο εφημερεύων Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Νωρίτερα ο Εισαγγελέας, άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη με τις κατηγορίες για λόγω και έργω εξύβριση και απειλή.

Προηγήθηκε η μήνυση από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, σε βάρος της αυτοαποκαλούμενη “παρουσιάστρια” στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η οποία παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

«Θέλω να πιστεύω επειδή η επιθυμία της ίδιας είναι να μιλήσει με τον πνευματικό της και να υπάρχει μία ηρεμία και μία συγγνώμη γιατί αυτό το μέτρο του εγκλεισμού είναι επαχθές και για την ίδια και για τους γύρω της. Υπάρχει ένα ανήλικο παιδί, ας το σεβαστούν άπαντες, να τελειώσει εδώ το θέμα με μία συγγνώμη και μία κατανόηση από όλους», υποστήριξε η συνήγορός της, Ανθούλα Ανάσογλου.