ΘΣΝ: Σε εξέλιξη ομηρεία- Τραυματίας Αστυνομικός από τα πυρά του δράστη

Αστυνομική επιχείρηση, στην λήξη ομηρείας που βρισκεται σε εξελιξη. Τραυματίας από τα πυρά του δράστη Αστυνομικός ο οποίος συμμετείχε στην επιχείρηση.

wpid-20150920_133858png.jpg

19/09- 19.30 Έληξε η ομηρεία. Βαρύτατα τραυματίας ο δράστης εντοπίσθηκε να έχει αυτοπυροβοληθεί στο εσωτερικό του διαμερίσματος, ενώ τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και η αδελφή του, τη οποια- σύμφωνα με πληροφορίες- πυροβόλησε ο δράστης.

Σε κρίσιμη κατάσταση, μεταφέρθηκε στο 424 Σ.Ν, ο Αρχιφύλακας, μέλος του πρώτου πληρώματος της ΕΛΑΣ, ο οποιος μετέβη με σήμα κέντρου, για εξακρίβωση της τηλεφωνικής αναγγελίας, για ομηρεία σε εξέλιξη, με το δράστη, να κρίνεται εξαιρετικά επικίνδυνος.


(19/09-19.00) Απο τηλεφωνική αναγγελία στο κέντρο της ΑΔ στη Θεσσαλονίκη, γυναίκα ενημέρωνε για σοβαρό οικογενειακό επεισόδιο στην οικία της.

Σύμφωνα-με τις πληροφορίες, μέχρι στιγμής- στην καταγγελία της γυναίκας, φέρεται ο 47άχρονος -πρόκειται για μέλος της οικογένειας της- να είναι ο δράστης ο οποίος εισέβαλε στο διαμέρισμα και με την απειλή όπλου, κρατάει ομήρους την ίδια και τα ανήλικα παιδιά της .

Άμεσα στο διαμέρισμα μετέβη πλήρωνα περιπολικού, προς εξακρίβωση της καταγγελίας. Ο δράστης, σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των πληρωμάτων τη ΕΛΑΣ, πυροβόλησε, τραυματίζοντας Αστυνομικό, ο οποιος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, και εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο.

Στο σημείο έχει κληθεί ειδικός διαπραγματευτης τη Αστυνομίας, προκειμένου να λήξει η ομηρεία, να απελευθερωθούν οι όμηροι και να συλληφθεί ο δράστης.

 

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport