ΘΣΝ: Προκλητικοί οι δύο Πακιστανο βιαστές της 20άχρονης- Αφέθηκε ελεύθερος ο 45άχρονος, διαφωνία για τη νομική μεταχείριση του 34άχρονου μεταξύ Εισαγγελέως και Ανακρίτριας

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε τον βιασμό της 20άχρονης στη Θεσσαλονίκη ενω προέκυψε διαφωνία μεταξύ Εισαγγελέως και Ανακρίτριας για τη νομική μεταχείριση των δυο Πακιστανών

Ελεύθερος με εγγυοδοσία €1.000, αφέθηκε ο 45άχρονος Πακιστανός κατηγορούμενος, ενώ κρίθηκε προσωρινά σε κατ’ οίκον περιορισμό με διαφωνία Ανακρίτριας και Εισαγγελέα για την ποινική μεταχείριση του 34άχρονου Πακιστανού για τον οποίο θα αποφασίσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης τις επόμενες ημέρες . Η Εισαγγελέας ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος ο 34άχρονος ενω η Ανακρίτρια πρότεινε να παραμείνει προσωρινά κρατούμενος.

Διαφωνία μεταξύ της Ανακρίτριας και της Εισαγγελέως

Σε μια μαραθώνιας διαδικασίας, η 5η Ανακρίτρια και η Εισαγγελέας γνωμοδοτήσεων αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος, υπό εγγυοδοσία ο 45άχρονος, εις βάρος του οποίου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για την πράξη της αρπαγής. Ωστόσο στην ποινική μεταχείριση του 34χρονου, κατηγορούμενος για αρπαγή και βιασμό, προέκυψε διαφωνία ανάμεσα σε Ανακρίτρια και Εισαγγελέα και η απόφαση παραπέμφθηκε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, το οποίο θα κληθεί να άρει τη διαφωνία με απόφασή του τις επόμενες ημέρες .

Στις απολογίες τους, οι Πακιστανοί αρνήθηκαν τις κατηγορίες

«Δεν κάναμε κάτι χωρίς τη συναίνεση της. Ήταν όλα με τη θέληση της. Δεν κάναμε κάτι που δεν ήθελε, είμαστε αθώοι», φέρονται να υποστήριξαν οι δυο συλληφθέντες στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην προανακριτική του κατάθεση στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μενεμένης Αμπελοκήπων οι δυο Πακιστανοί συλληφθέντες τους οποίους αναγνώρισε η 20άχρονη ως δράστες του βιασμού της στη Θεσσαλονίκη και τη βίασαν κατ’ επανάληψη.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους τους, ο 45άχρονος υποστήριξε ότι η ερωτική πράξη έγινε με τη συναίνεση της 20άχρονης και ο 34άχρονος κατέθεσε ότι δε συμμετείχε και ότι κοιμήθηκε στο ίδιο κρεβάτι. Ενω αναφέρθηκαν στην παρουσία δυο ομοεθνών τους στο σπίτι οι οποίοι δεν συμμετείχαν και δεν παρενόχλησαν την 20άχρονη ενω επικαλέστηκαν και βιντεοληπτικό υλικό από κάμερα πρατηρίου υγρών καυσίμων στο οποίο έχει αποτυπωθεί η παρουσία τους στο χώρο ενω διακρίνεται η διέλευση της 20άχρονης γυναίκας.

Δικογραφία σχημάτισαν αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης- Αμπελοκήπων

Σύμφωνα με πληροφορίες η ιατροδικαστική εξέταση της 20άχρονης αναφέρεται σε ευρήματα τα οποία παραπέμπουν σε βιασμό και συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία . Οι δυο δράστες παραπέμφθηκαν (01/10) στον Ανακριτή στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενοι από τους συνηγόρους υπεράσπισης τους προκειμένου να απολογηθούν.