ΘΣΝ: Περνάει αυτόφωρο η “γνωστή” Θεσσαλονικιά για το νερό στον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας

Κατέθεσε μήνυση για εξύβριση κατά την επίθεση σε βάρος της και η “γνωστή” περσόνα της Θεσσαλονίκης, πέρασε τη νύχτα στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης

Ξανά επέλεξε να προκαλέσει για να απασχολήσει την επικαιρότητα πάντα με αρνητική αναφορά στο πρόσωπό της. Η … εκκεντρική Θεσσαλονικιά Ιωάννα Κουσκούση, το μεσημέρι της Τρίτης (09/06) επιτέθηκε φραστικά στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, και απέρριψε σε βάρος του ποτήρι με νερό, όταν τον εντόπισε σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, να γευματίζει με τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου. Ο Νίκος Χαρδαλιάς κατέθεσε μήνυση για εξύβριση, και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, και η “γνωστή” Θεσσαλονικιά, πέρασε τη νύχτα στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο άνδρες γευμάτιζαν στο εστιατόριο, με τη “γνωστή” Θεσσαλονικιά, η οποία δηλώνει παρουσιάστρια, να εντοπίζει την παρουσία τους και τους πλησίασε. Αρχικά με φιλική διάθεση ζήτησε από τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας, να βγάλουν μαζί φωτογραφία, ωστόσο, όταν έφτασε στο τραπέζι τους, πήρε ένα ποτήρι με νερό και το απέρριψε προς το Νίκο Χαρδαλιά. Άμεση ήταν η παρέμβαση των ανδρών της ασφάλειας των δύο υφυπουργών, οι οποίοι προχώρησαν στην προσαγωγή της. Η ίδια σε έξαρση, φώναζε μεταξύ άλλων απευθυνόμενη στους δύο υφυπουργούς “καταστρέψατε την Ελλάδα”.

Η Ιωάννα Κουσκούση, στο παρελθόν είχε λάβει μέρος και στο ριάλιτι μόδας του Star, “Shopping star”, ενώ δηλώνει φανατική θαυμάστρια του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Σε επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, αφού τον πλησίασε, ζήτησε να βγάλουν selfie…  βίντεο, όπου του εξέφρασε την… αγάπη της, αναφέροντας χαρακτηριστικά, “Κύριε Τσίπρα, τι κάνετε; Θα τρελαθώ. Σας αγαπώ!”, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας της απάντησε ψύχραιμα “Δεν είναι καλό να τρελαθείς πάντως”.