ΘΣΝ: Παραδόθηκε ο Αλβανός υπαίτιος παράσυρσης με εγκατάλειψη της φοιτήτριας

Συνοδευόμενος από δικηγόρο εμφανίστηκε και παραδόθηκε ο Αλβανός υπαίτιος του τροχαίου με παράσυρση και εγκατάλειψη της φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη

(24/11-13.00) Ο 26χρονος Αλβανός λαθρομετανάστης, κρατείται στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης καθώς δεν φέρει τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα.

Ο κατηγορούμενος υπαίτιος οδηγός στην απολογία του στους αστυνομικούς φέρεται να ισχυρίστηκε, «Οφείλω να πω ότι αν η φοιτήτρια δεν είχε επιχειρήσει να περάσει την Εγνατία σε σημείο χωρίς διάβαση, τίποτα δυσάρεστο δεν θα είχε συμβεί. Στα 20 μέτρα υπάρχει διάβαση. Εγώ έφυγα από το σημείο γιατί δεν είχα άδεια παραμονής».

Με τα στοιχεία του να έχουν ταυτοποιηθεί από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και μετά τη σύλληψη της 19χρονης συνοδηγού στο όχημα που επέβαιναν, ο 26χρονος Αλβανός υπαίτιος του τροχαίου με παράσυρση, παρουσιάστηκε και παραδόθηκε καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα.

Ο 26χρονος Αλβανός -σύμφωνα με πληροφορίες – έχει εκφράσει πρόθεση να παραδοθεί στις Αστυνομικές Αρχές που τον αναζητούν ως υπαίτιο για το σοβαρό τροχαίο με παράσυρση της 21χρονης φοιτήτριας από τα Χανιά, στην περιοχή της Καμάρας στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης (22/11). Πρόκειται για σεσημασμένο με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος είχε παραλάβει την προηγούμενη ημέρα το όχημα από τον 44χρονο ιδιοκτήτη του, καθώς είχαν συμφωνήσει την αγοραπωλησία του.

Εντός της ημέρας (24/11) αναμένεται μαζί με τη 19χρονη συνεπιβάτιδα του οχήματος ο 26χρονος να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.