ΘΣΝ: Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στη Σήμανση της ΔΕΕ μετά τη σύλληψή του (φωτο)

Εκδόθηκε ανακοίνωση της ΓΑΔΠ Θεσσαλονίκης, για τη σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις έρευνες που ακολούθησαν στην οικία του στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης

Ο πρώην παρουσιαστής, έχει τεθεί υπό κράτηση στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ως τη Δευτέρα (27/12) οπότε και θα απολογηθεί μετά την τριήμερη προθεσμία που έλαβε για να απολογηθεί, μετά την Ποινική Δίωξη που του ασκήθηκε σε βαθμό κακουργήματος.

Αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, «Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος ημεδαπού, στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες (22 Δεκεμβρίου 2021) ύστερα από καταγγελία ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο ανωτέρω ημεδαπός ανήρτησε στο διαδίκτυο, εν αγνοία της και χωρίς την συναίνεσή της, βίντεο και φωτογραφίες με μεταξύ τους ερωτικό περιεχόμενο, το οποίο ήταν διαθέσιμο τουλάχιστον μέχρι και προχθές (21 Δεκεμβρίου 2021).

Από την έρευνα που ακολούθησε στην οικία του καθώς και από την κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής και κινητό τηλέφωνο, τα οποία απεστάλησαν για εργαστηριακές εξετάσεις στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Ανακριτή».