ΘΣΝ: Ντελιβεράς μαχαίρωσε το πρώην αφεντικό του τέσσερις φορές στο στήθος

Εισέβαλε στο ταχυφαγείο στο οποίο εργαζόταν μαζί με τέσσερις φίλους του και μαχαίρωσε το αφεντικό του στο στήθος

(23/02-02.00) Ο 45άχρονος υπέκυψε στα τραύματά του και κατέληξε.

Έντρομοι θαμώνες και εργαζόμενοι στο ταχυφαγείο, επί της Βασιλίσσης Όλγας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν αυτόπτες μάρτυρες σε αιματηρό επεισόδιο με τον 31άχρονο ντελιβερά της επιχείρησης να επιτίθεται σε βάρος του 45άχρονου εργοδότη του, και με μαχαίρι να τον τραυματίζει στο στήθος.

Ο 31άχρονος ντελιβεράς εισέβαλε στο κατάστημα εστίασης μαζί με τέσσερις φίλους του (22/02-19.00) και επιτέθηκε στον 45άχρονο ιδιοκτήτη με μια καρέκλα, ενώ στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και οι φίλοι του, οι οποίοι επιτέθηκαν και με βία, χτύπησαν τον 45άχρονο άνδρα. Αυτόπτες μάρτυρες καταθέτουν στους Αστυνομικούς ότι ο  31άχρονος έβγαλε μαχάιρι που είχε στην κατοχή του, και έπληξε τον 45άχρονο στο στήθος τέσσερις φορές.

Από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ταυτοποιήθηκαν  οι δύο από του έξι συνολικά δράστες

Οι δράστες της επίθεσης εγκατέλειψαν το θύμα αιμόφυρτο και αποχώρησαν από την επιχείρηση. Στο χώρο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον ιδιοκτήτη με τραύματα στο στήθος και την κοιλιά και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Λόγω των σοβαρών τραυμάτων που έφερε ο 45άχρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου όπου και νοσηλεύεται.

Όπως ανέφεραν εργαζόμενοι ο  31άχρονος εργαζόταν στο κατάστημα μέχρι πριν από δύο εβδομάδες, ενώ κατά το παρελθόν και δεύτερο άτομο το οποίο αναγνωρίστηκε μεταξύ των δραστών της επίθεσης, εργαζόταν στην επιχείρηση εστίασης. Κατά την εξακρίβωση των στοιχείων τους, και οι φέρονται να έχουν απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν για ποινικά αδικήματα.

Τι το αιματηρό επεισόδιο διενεργείται προανάκριση.

___________________________

* thestival.gr