ΘΣΝ: Νεκρός Αρμένης με τραύμα στο κεφάλι δίπλα εντοπίσθηκε στον ημιλιπόθυμο πατέρα του

Τη δολοφονία Αρμένη ανέλαβε να εξιχνιάσει το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με βασικό ύποπτο τον πατέρα του, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος

Η κλήση στην Άμεση Δράση της Θεσσαλονίκης (26/10-19.00) από τη μητέρα και σύζυγο των δύο θυμάτων, προκάλεσε την κινητοποίηση των πληρωμάτων της Ασφάλειας, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης

«Βρήκα τον γιο μου νεκρό και τον άντρα μου αναίσθητο», φέρεται να ενημέρωσε η γυναίκα η οποία κλήθηκε σε κατάθεση.

Ο 41χρονος Αρμένης, εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι, δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του, στο διαμέρισμα που διέμενε η οικογένεια, στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας της οδού Ομήρου στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Ο ηλικιωμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος στην Ά ΜΕΘ του Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” όπου διασωληνώθηκε.

Ως βασικός ύποπτος για την ανθρωποκτονία κρίθηκε ο πατέρας, καθώς κατά την αυτοψία και από τις μαρτυρίες, δεν προκύπτει παρουσία τρίτου προσώπου στη σκηνή του εγκλήματος. Περίοικοι ανέφεραν ότι πατέρας και γιος είχαν έντονους καυγάδες, σχεδόν καθημερινά, την τελευταία εβδομάδα, με τον 41χρονο γιο του ζευγαριού να είναι χρήστης ναρκωτικών και να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, ότι κατά την ιχνηλάτηση στο διαμέρισμα εντοπίσθηκε στο μπαλκόνι επιμελώς κρυμμένο σκεπάρνι το οποίο εξετάζεται ως όπλο του εγκλήματος, ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο συμμετοχής της μητέρας όταν εντόπισε το σύζυγο και το γιο τους στο πάτωμα πριν την κλήση στην Αστυνομία.

Η αιτία θανάτου του 41χρονου Αρμένη, αναμένεται να προσδιορισθεί κατά την ιατροδικαστική εξέταση.