ΘΣΝ: Μια “αγκαλιά” για την 3.5 ετών Σοφία!

Αστυνομικοί συγκεντρώνουν χρήματα σε ενίσχυση της οικογένειας συναδέλφου τους, καθώς η 3,5 ετών κόρη του διαγνώστηκε με ρετινοβλάστωμα, και χρίζει αμεσης χειρουργικής επέμβασης σε νοσοκομείο του εξωτερικού

Με ανάρτηση στους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά δίκτυα οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης, αναφέρουν, «Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε την μικρή Σοφία. Η Σοφία είναι μόλις 3.5 ετών κόρη συναδέλφου μας -μέλους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης. Διαγνώστηκε με ρετινοβλάστωμα (καρκίνο στο μάτι). Η θεραπεία θα πρέπει να γίνει στην Ελβετία σε νοσοκομείο της Λωζάνης. Το κόστος πρώτης νοσηλείας συνέρχεται σε €25.000 και θα πρέπει να μεταβεί εφόσον όλα κυλούν ομαλά, 28 φορές συνολικά.

Τραπεζικός λογαριασμός:
Alpha bank: GR0401407100710002101190464
Με αιτιολογία: “ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΟΦΙΑ”.
Δικαιούχος λογαριασμού: “Οι φίλοι του Πολιτισμού”.
Επίσης, στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Θέρμης (δίπλα στην εκκλησία του Αγ. Νικολάου) όπου η μικρή Σοφία είναι μαθήτρια, έχουν κουμπαρά για να συγκεντρώσουν χρήματα. (Για επικοινωνία τηλέφωνο: 2310.462555 -Δ/ντρια κα Μαρίνα Λαγού). Τοποθετήθηκαν επίσης κουμπαράδες στις υπηρεσίες ΑΜΕΘ, ΔΑΕΘ, στη Φαρμάκη, και στη ΔΑΚΑΘ. »

Παλαιότερα οι αστυνομικοί είχαν βοηθήσει την αστυνομική οικογένεια του Αριστοτέλη που επίσης αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η 3.5ετων Σοφία ζει στη Θερμή Θεσσαλονίκης με την οικογένειά της. Αναμένεται η έγκριση νοσηλείας από τον ΕΟΠΥΥ, ωστόσο με κατανόηση ότι τα έξοδα μετάβασης και διαμονής είναι υπέρογκα για την οικογένεια της Σοφίας,  οι συνάδελφοι του πατέρα της βρίσκονται συμπαραστάτες στην προσπάθειά της οικογένειας.