ΘΣΝ: “Με πλέον των 20 οφειλόμενων ρεπό στις διμοιρίες η ΔΑΕΘ δύναται να εκπαιδεύσει 600 αστυνομικούς στο σεμινάριο ΛΟΑΤΚΙ”

Την διάθεση ένστολου προσωπικού σε εκπαιδευτικό σεμινάριο της ΛΟΑΤΚΙ με οφειλόμενα ρεπό στο ένστολο προσωπικό των υπηρετούντων στις διμοιρίες της ΔΑΕΘ καταγγέλλει τακτικό μέλος Συμβούλιου Μεταθέσεων ΓΑΔΘ, συνδικαλιστής αστυνομικός

Όπως σημειώνει ο συνδικαλιστής της ΠΟΑΣΥ, Γιάννης Πεχλιβανάκης, «Την ώρα και την στιγμή που στις διμοιρίες οφείλονται ρεπό – κατά Μ.Ο. τα οφειλόμενα ρεπό 20 και πλέον- σε κάθε μάχιμο αστυνομικό των διμοιριών, η ΔΑΕΘ δήλωσε ότι δύναται να εκπαιδευτούν 600 αστυνομικοί της ΔΑΕΘ στο σεμινάριο ΛΟΑΤΚΙ. Σε μια περίοδο όπου οι διμοιρίες έχουν “τεντώσει” που βρίσκονται σε δύσκολα σημεία ακίνητες, ταξίδια κάθε ΣΚ, πορείες, γήπεδα , κάποιοι είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Πρέπει επιτέλους να ελεγχθούν συγκεκριμένοι επιτελικοί Αξιωματικοί της ΔΑΕΘ οι οποίοι δεν έχουν ουδεμία επαφή με την υπηρεσία και τις διμοιρίες και με αποφάσεις τους έχουν διαλύσει την υπηρεσία. Κι ενώ εμείς λιώνουμε στα λεωφορεία, κάποιοι βολεύουν ημέτερους να ελέγχουν καρτελάκια στην είσοδο της ΔΑΕΘ. Η απόλυτη κατάντια».